Příspěvky uživatele - 143.82

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Umřela mi sekačka, jakou novou?, 16.6.2013
Co Fieldmann FZR 3002-B
Ano ;) chapeme ;) Doporucte mi radeji neco jineho, lepsiho. Zahrada cca osm set metru, komplikovana, z kopce (20%). Dekuji!
Jedna se ovyprodej neprodaneho zbozi z Nemecka. Nicmene, zpet k tematu. Rozumi tomu nekdo tady? Poradi nekdo?
Umřela mi sekačka, jakou novou?, 16.6.2013 Obsahuje fotku
Tenhle letak. Co se tyce tri let zaruky - potrebuji v klidu ďelat, ne reklamovat. :)
Je tu ale velike ALE.... Peppi 19.04.2013 1 Jahr gehalten Ich habe den Mäher 1 Saison benutzt und beim 1. Mähen im Frühjahr funktionierte der Radantrieb nicht mehr. Service schlecht zu erreichen. Nicht zu empfehlen. Mähfreak 26.07.2012 Motorprobleme... celý příspěvek >
Umřela mi sekačka, jakou novou?, 16.6.2013 Obsahuje fotku
Novy letak
Ahoj. Léta jsem měl benzínovku s pojezdem, tohle: Benzínová sekačka New Garda. Teď jsem poctivě věnoval několik hodin a možná až dnů průzkumu... Chtěl bych opět benzín s pojezdem. A jsem zmaten. Na heurece vedou nějaké čínské stroje, Vega, Hecht,... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika