|
Příspěvky uživatele - 143.82
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Umřela mi sekačka, jakou novou?, 16.6.2013 Co Fieldmann FZR 3002-B
|  | Umřela mi sekačka, jakou novou?, 16.6.2013 Ano ;) chapeme ;)
Doporucte mi radeji neco jineho, lepsiho. Zahrada cca osm set metru, komplikovana, z kopce (20%).
Dekuji! |  |
|  | Umřela mi sekačka, jakou novou?, 16.6.2013 Jedna se ovyprodej neprodaneho zbozi z Nemecka.
Nicmene, zpet k tematu.
Rozumi tomu nekdo tady? Poradi nekdo? |  | Umřela mi sekačka, jakou novou?, 16.6.2013  Tenhle letak.
Co se tyce tri let zaruky - potrebuji v klidu ďelat, ne reklamovat. :) |  | Umřela mi sekačka, jakou novou?, 16.6.2013 Je tu ale velike ALE.... Peppi 19.04.2013 1 Jahr gehalten Ich habe den Mäher 1 Saison benutzt und beim 1. Mähen im Frühjahr funktionierte der Radantrieb nicht mehr. Service schlecht zu erreichen. Nicht zu empfehlen. Mähfreak 26.07.2012 Motorprobleme... celý příspěvek > |  | Umřela mi sekačka, jakou novou?, 16.6.2013  Novy letak |  | Umřela mi sekačka, jakou novou?, 16.6.2013 Ahoj. Léta jsem měl benzínovku s pojezdem, tohle: Benzínová sekačka New Garda. Teď jsem poctivě věnoval několik hodin a možná až dnů průzkumu... Chtěl bych opět benzín s pojezdem. A jsem zmaten. Na heurece vedou nějaké čínské stroje, Vega, Hecht,... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|