Příspěvky uživatele - 41.179

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Černé kuličky na listu jabloně, 17.6.2013
Já vám děkuji, nicméně to neřeší můj problém. Brouk se sice živí živočišnými šťávami, ale larvy? Navíc si nejsem úplně jistá, že se jedná právě o tento druh, je to jen má domněnka. Každopádně se jedná o druhy nepřijatelné pro zahrádku, neboť sají... celý příspěvek >
Černé kuličky na listu jabloně, 16.6.2013
To je prakticky ono, akorát ta barva. Nicméně se bude jednat o podobný druh. Teď jen zjistit, jestli je to škodlivé nebo ne. Může to být z druhu Picromerus nebo jiný. Takže se dopídit škodlivosti nebo opaku se mi opět nepodařilo. Máme celý sad... celý příspěvek >
Černé kuličky na listu jabloně, 15.6.2013 Obsahuje fotku
Dobrý den, dnes jsem na svrchní straně listu jabloně objevila černé kuličky (viz foto). Vůbec nemám ponětí, kam to zařadit, jestli do chorob či škůdců. Tato vajíčka držela na listu jak přikovaná a byla dost pevná. Velikostí jedno nedosáhlo ani... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika