|
Příspěvky uživatele - 243.114
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co na střechu?, 26.11.2016 A to všechno chcete po rostlině, která bude růst z truhlíku? |  | Napadený kmen slivoně, 25.11.2016 Mám podobně postiženou okrasnou slivoň, má takto popraskanou kůru na větvích i kmenu, od jihu je stíněna domem, praskliny jsou ze všech světových stran... Mrazové desky to nebudou, asi to "něco" žere, ale co? |  |
|  | Keříčkové kiwi, 22.11.2016 Jen není keříčkové , některé výhony se nám vyšplhaly po vrbe do výšky pěti metrů. |  | Co to je za strom?, 16.11.2016 Pořád mi to nedalo, říkala jsem si, že stromů s celokrajnými listy moc není, list vypadá jak "plechový" a ta špička je mi nějak moc povědomá - asi to je skutečně ožraný list magnolie. |  | Nakládání masa - problém, 16.11.2016 Máte to špatně, na šest litrů je potřeba 450 g soli. |  | Co to je za strom?, 15.11.2016 Jenom jestli nás nehoupete |  | Co to je za strom?, 15.11.2016 Ten nemá špičatý list |  | Co to je za strom?, 14.11.2016 A všechny listy má takové, nebo jen jeden byl takový? Vypadá totiž jako ožraný nějakým škůdcem ve stadiu, kdu nebyl ještě rozvinutý. |  | Svlačec v jahodách, 12.11.2016 Podívejte se na wikipedia.org, heslo fototropismus |  | Česká rajčata, 12.11.2016 Viděla bych jeden menší problém - prodávají je jen volně vážená, cena dost vysoká (85 - 108 tis/kg), nejmenší odběr 1 g, poštovné a manipulační poplatky víc než vysoké |  |
|  | Je to sadbový česnek?, 9.11.2016 Jenže "od Kozáka" nemusí být nutně Kozákem vypěstované , slyšela jsem, že odebírá od pěstitelů, posvětí svým jménem...
A k panu Kozákovi - jeden z místních prodejců zahrádkářských potřeb o něm prohlašuje, že arogantnějšího b-ba neviděl. |  | Konzervace moštu sorbabem, 8.11.2016 Kuky, vy jste opravdu chemický Alí - proč jste tam sypal ten sorban, když na sterilaci stačí záhřev na 85ºC a pak sterilovat 25 minut? |  | Konzervace moštu sorbabem, 8.11.2016 Radši zasterilovat, bude mít trochu jinou chuť, ale nebudete v něm mít sorban (dost často je na něj alergie). |  | Nákaza česneku, 6.11.2016 Napište, od koho jste ji objednávala, ať se nikdo jiný nespálí. |  | Plnicka klobas, 3.11.2016 V domácích potřebách nebo v nožířstvích se dá koupit nástavec na plnění klobás pro klasické ruční mlýnky - dá se šnek bez nože a šajby. Existují dva typy nástavců, jeden typ má tři různé průměry, druhý jen jeden. |  |
 |
|
|
|