|
Příspěvky uživatele - 162.128
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
dýně - prosba o radu, 7.2.2007 Tak to netusim, ja mam jilovitou pudu, a nejake to hnojivo obcas prihodim. A hodne zalivat, ale ne na list, chyta to plisne.. |  | dýně - prosba o radu, 7.2.2007 spis bych vybrala aby byly na slunicku. mam je i na plose, i na plote. Hezky vypadaji na plote i takove velike lahvovite dyne, zvlast kdyz se na podzim odstrani listy a zbydou visici lahve.
zalezi jak mate... celý příspěvek > |  |
|  | dýně - prosba o radu, 6.2.2007 cesky afrikan, takove zluto oranzove kvety, podle odrudy plnokvete nebo jednoduche. Od malych kvetu az po obri. urcite je znate, jsou vsude, prave proto ze jsou tak nenarocne.
K tem muskatum - expert nejsem,ale aby byly pekne tak bude asi dobre... celý příspěvek > |  | dýně - prosba o radu, 6.2.2007 bohuzel ne, truhliky nemam zadne, je to na me moc prace :=) ale mam rada aksamitniky. Ty taky rostou samy po rozhazeni seminek na zem. |  | Jde vypěstovat levandule ze semínek?, 5.2.2007 taky se mi to nepovedlo. nez cekat, tak je lepsi si koupit v zahradnictvi klidne i male predpestovane,. rostlinka stoji cca 30-35 KC, dat na zahradu a druhy rok uz je krasne velka |  | dýně - prosba o radu, 5.2.2007 Ja jsem takovy kozel-zahradnik, na predpestovani jsem moc lina, Postupuji metodou pokus-omyl, takze na jare rozhodim granulovany kravsky hnuj, rozhazim seminka a dej se vule bozi.
Puda je hodne jilovita, ale roste v tom naprosto vsechno -... celý příspěvek > |  | Durman, 4.2.2007 myslim ze na zimu se ma orezat a prestehovat do chladne mistnosti. |  | Benjamín usychá, 4.2.2007 presne tak, ma radeji vlhci vzduch. Dela mi to kazdy rok, takhle kolem unora, jak se doma topi, tak to opadava. Az se prestane topit, tak listecky zase vyrasi. zkuste ho mlzit. Nebo tam mohou byt puklice (zezpoda listu), tak postrikat... celý příspěvek > |  | Sekačka s pojezdem, 4.2.2007 my jsme koupili Stiga, cenove kolem 20-23 000, ma regulaci rychlosti, a vyuzijem to, protoze mame nepravidelny pozemek, a na rovinkach se jede rychleji, a v zatackach se zpomali. Koupili jsme ji u dealera co je od nas blizko, jezdime k nemu kazdy rok... celý příspěvek > |  | Kvetou mi krokusy, 4.2.2007 ja mam uz od listopadu vyrostle narcisy a tupipany, jsouasi 10 cm vysoke, zatim nevykvetly, a dosavadni zimu jeste snasej. Vydrzely zatim vsechno, vichrici, snih. Taky jsem zvedava, jestli se dockam kvetu. |  |
|  | dýně - prosba o radu, 4.2.2007 okrasne dyne davam rovnou seminko do zahonu, obvykle myslim duben = kveten, je to napsane na sacku se seminky. davam 2=3 seminka na jedno misto, a vzdy toho nakonec vyroste tolik, ze to pak rozdavam po sousedech. |  | Severní strana zahrady, 2.2.2007 Pokud je tam stin nebo polostin, tak urcite hosty - bohysky. jsou uzasne a ja jen lituji,ze mam na zahrade malo stinu. dokombinovala bych to s travama, ruzne vysokyma - vysoky miscantus, kopecky kostrav atd. ja mam kombinaci cca metr hosty, metr... celý příspěvek > |  | katalog starka, 2.2.2007 Nejen dobarveno.
Pokud se hodne pozorne podivate na ty nadherne kvetouci osypane prebujele kyticky, tak zjistite, ze se jedna o nakopirovane stejne shluky kvetu. To same u ruzi - je pouzit nejaky zaklad,opakojou asi tri motivy kvetu, a ten se... celý příspěvek > |  | Podzemnice olejná, 31.1.2007 v praze ji meli uz v zahradnictiv u chladku ve stresovicich, myslim ze je v regalku s raritami. |  | Jaký živý plot?, 25.1.2007 pred rozhodnutim doporucuji se podivat, kolik stoji StopPes. Mam pocit ze lahvicka stoji cca160 Kc, nevim ted presne jaka plocha se s ni osetri, ale pokud vydrzi odpuzovat jen mesic, tak se to casem dost prodrazi. |  |
 |
|
|
|