|
Příspěvky uživatele - 117.125
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Herbicidy na zahradě aneb Konec rajčat v Čechách?, 30.6.2013 Letos se mi objevilo to samé. Rostliny naprd rostou (některé vůbec), nové výhonky ihned zkroucené, téměř všichni jsou si tady jisti, že je to z herbicidů, já tomu ale nevěřím, páč se mi tam nemohly jak dostat, ani z hnoje. Přikláním se k... celý příspěvek > |  | Rajčata, kroutí se vrcholy, 14.6.2013 to bych taky rád chtěl vědět. Dokonce jsem to postříkal i karatem, protože mi jeden zahradník řekl, že to vypadá na roztočíka, ale nepomohlo je to furt stejný. Mam je ve skleníku, tak jsem dvě přesadil před čtrnácti dny ale je to stále zkroucenýa... celý příspěvek > |  |
|  | Rajčata, kroutí se vrcholy, 14.6.2013 mám to samé. Rajčata přestaly téměř růst. Že je to po zbytcích herbycidů, jak bylo psáno v diskuzích vylučuji. |  | Škůdce v rajčatech, 29.5.2013 Zemina je ve skleníku cca 3 roky a je ze zahrádky, kde se nikdy nestříkalo. Hnůj mám vlastní, slámu také a pole s obilím stříkám jen minimálně, nejsem moc přítel chemie, ve skleníku nestříkám ani proti plísni. Ty herbicidy bych opravdu vyloučil.... celý příspěvek > |  | Škůdce v rajčatech, 29.5.2013 omlouvám se, ale když jsem to četl, tak jsem ten rondap pochopil jinak, nevěděl jsem tu souvislost. |  | Škůdce v rajčatech, 29.5.2013 Tak jsem se díval do starých diskuzí a narazil jsem pouze na příčinu ze zbytků herbicidů. TO ale mohu vyloučit, protože jsem je ve skleníku nikdy nepoužíval ani zemina tam taková nepřišla. Jeden zahradník mi říkal, že to vypadá na roztočíka a že to... celý příspěvek > |  | Škůdce v rajčatech, 29.5.2013 Á pán je ftipálek. |  | Škůdce v rajčatech, 29.5.2013  Můžete mi prosím někdo poradit co se mi stalo s rajčaty? Začaly se kroutit konce výhohků a dalo by se říct, že se zastavil růst. Děkuji |  |
 |
|
|
|