Příspěvky uživatele - 42.173

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Plody okurky žloutnou, 24.6.2013
Takže asi budu muset běhat se štětečkem a opylovat. okurky mám venku. kvůli počasí jsem bohužel dokupoval stále nové (jelikož mi je ožírali slimáci), nakonci už ani nebyla jmena, hlavne ze to byla nakladacka..:). Okurky jsou zatím cca 35cm... celý příspěvek >
Plody okurky žloutnou, 24.6.2013
Dobrý den nenapadá Vás, proč mi na všech okurkách nakládačkách osychají květy a žloutnou zárodky okurek? Zalévám denně, rostlinka se má docela k světu, ale odspodu mi žloutnou... Zkouším je první rok, pán v diskuzi psal že se to občas stane,... celý příspěvek >
Malé papriky, 20.6.2013
Mám stejný problém, papriky jsou malinké, živoří a to jsem je dával před více jak měsícem. Nyní dokonce staršé listy začínají žloutnout. Martin.
Vrbina, 20.6.2013
Dobrý den, máte nějaký typ na omezení Vrbiny? už je rozrostlá po mezi, nicméně v okolí bych ji chtěl omezit jelikož tam zakládám záhon jahod a mám obavy, aby mi neprorůstala pod ochranou folií. Chtěl bych udělat zářez do meze cca 30cm a... celý příspěvek >
Meruňka po jablku?, 20.6.2013
DObrý den rád bych si zasadil Meruňku na zahrádce, bohužel na ideálním místě je staré již uschlé jablko. Myslíte že je dostačující zasadit meruňku cca 1m od daného místa kde bylo jablko? samozřejmě počítám že daný suchý strom na podzim vyjmu a... celý příspěvek >
Faves a fazole, 15.6.2013
Děkuju moc, Faves (portugalsky: Fávéš) to je určitě. Mno hned zítra skočím pro nové popínavé fazole. ikdyž ty byly koupené a sice rok stále uskladněné v suchu doma. Keříkové jsem měl z výrostků z minula a je fakt že půlka nevzešla, asi tedy... celý příspěvek >
Faves a fazole, 14.6.2013
Zdravím Vás 1) Přivezl jsem si z Portugalska plodinu jménem Faves je to velký hrách, nevíte jak se to jmenuje v čechách? Už jhsem ji zasadil a musím říct zatím docela v pohodě rostou. 2) Mám problém s popínavými fazolemi. Už jsou v zemi... celý příspěvek >
Paprika - choroba/škůdce, 10.6.2013 Obsahuje fotku
Vím, již je vyfoceno.
Paprika - choroba/škůdce, 9.6.2013
Dobrý den, mám problém s paprikou, která je venku mimo skleník. začínají se mi kroutit vrchní (nové) listy a také pomalu osychají. Přemýšlím zda to je kvůli špatnému počasí a zimě, která byla v poslední době. V listech nejsou žádné pavučinky ani... celý příspěvek >
Meruňka - vzrůstem malá chuťově dobrá, 23.9.2012
Zdravím Vás, chtěl bych si ještě na podzim zasadit v Praze meruňku. Mám poměrně dost málo prostoru, proto hledám samosprašnou meruňku menšího vzrůstu. Ideálně asi Velkopavlovickou- VP-LE-12/2 vyšlechtěnou v Lednici nebo Begreon. Obě mají menší vzrůst... celý příspěvek >
Rozmarýn - moje poznatky, 3.9.2012
Mno to vypadá, že místo Estragonu, který řeším o pár vláken nahoře jako nic moc bylinku, asi zasadím spíše rozmarýn. Ten mě nenapadl... Můžu ho vysadit i nyní v září už předpěstovaný, nebo spíše na jaře? A jak je na tom velikostně, abch sedl tam kam... celý příspěvek >
Jaké ovoce, 2.9.2012
Co třeba sloupovité stromky?
Estragon, 2.9.2012
Zdravím Vás Na zahrádku jsem si vysadil bylinky. Mezi nimi je i Estragon. Jsem z něj velmi zklamán. Začínám si říkat, zda to není ten ruský typ. Čekal jsem Estragon jako aromatickou, chuťově zajímavou rostlinu. Bohužel chuť je nevýrazná, matná,... celý příspěvek >
Jahody - přesazení a plození, 2.9.2012
Takže nestříháte a taky mlsáte.. :) Snad na jaře budou všechny v pohodě... Martin
Jahody - přesazení a plození, 1.9.2012
Korona by měla být jednoplodící. Na štítkách bylo psáno Korona. Plody přisuzuji především nějakému pěstování ve skleníku, kde pomatené začali plodit nyní...
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika