Příspěvky uživatele - 231.1

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Stihl ms210 nejde do otáček, 7.4.2014
Zdravím, zuste povolit (doleva) "L" šroub o 1/4 otáčky (šroub blíže válci), pokud se to nezlepší, tak bych navrhoval servis. Standa.
Neštartuje ALKO BC 4125, 7.4.2014
Zdravím, pootočený setrvačník nemá vliv na kvalitu jiskry, pouze jí pálí v jiné poloze úvrati. Mezeru můžete zkontrolovat zasunutím proužku čtvrtky na malování mezi setrvačník a jho zapalovacího modulu, její tloušťka je cca 0.3mm. Sejměte kryt... celý příspěvek >
Fotky nekolika neznamych rostlinek z lucni zahrady, 14.6.2013
14 zatím sice marně hledám (tak, abych si tím byl jist, ale zatím nejpodobnější se mi jeví škarda dvouletá - Crepis biennis. Dobrou noc všem přeje Josef.
Světlušky 2013, 13.6.2013
S kočkou jsem se vrátil z procházky. Žádnou lítací světlušku jsem neviděl, ale svítil jeden (či dva) jedinec "pozemního personálu". Josef.
Posouzeni stavu Hrusne, 13.6.2013
V názoru na tuto hrušeň v podstatě souhlasím s Lídou. Je pěkně rostlá, nezdá se, že by třeba prosychaly celé větve... Rozhodně jsem toho názoru, že "radikální omlazující řez" by této hrušni neprospěl. S řezem opatrně, aby Vám nezvlčela! Volil... celý příspěvek >
Hlosina uzkolista, 13.6.2013
Plody hlošiny úzkolisté mne jako "pochutina" či ""ovoce"" rozhodně neoslovily. Divné, moučnaté, suché, nešťavnaté, s velkou peckou... Tak se divím, že to vůbec někdo zkouší... Josef.
Světlušky 2013, 13.6.2013
Tak se nám blíží svátek svatého Jana a já se již nemohu dočkat rojení svatojánských broučků... Již několik dní marně vyhlížím první světýlko... Že bych se dočkal dnes? Byl takový krásný den, je teplý jasný večer. Za chvíli vyrazím (s kočkouú na... celý příspěvek >
Potřebuji pomoct s identifikací rostlin do herbáře, 13.6.2013
V tomto stavu a provedení se kytky opravdu těžko určují. 1. souhlasím s určením - penízek rolní 2. velmi, velmi tápu, ale na drchničku modrou se mi to nezdá. Trochu mi připomíná jirnici modrou 3. kociánek dvoudomý - tady jsem si celkem... celý příspěvek >
Jak použít Algea away na zelené řasy v jezírku, 25.5.2013
No dobrá, ale co jsou ona zbývající 2%? (Možná to je, jako kdybych říkal v případě, že stříkám 2% roundupem - "vždyť stříkám vlastně jenom vodou"...) Josef.
Nemoc na kaktusech, 25.5.2013
Zakroužkovaný škůdce by mohla být třásněnka. Jinak s nimi prakticky žádné osobní zlušenosti, zvláště na kaktusech, nemám. Josef.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika