|
Příspěvky uživatele - 96.78
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Seříznutí špičky smrku - problém?, 12.6.2013 Dobrý den, pánové moc děkuji za užitečné rady, Ivoš |  | Nemoc meruněk, 12.6.2013 Děkuji moc za rady.postřik provedu, bydlím v podkrkonoší, tudíš v chladnější oblasti a tydy dozrávání plodů začne když bude slušné počasí až tak za dva měsíce, Díky Ivoš |  |
|  | Nemoc meruněk, 10.6.2013 Dobrý den prosím o radu, asi na půlce stromu se na listech(starých i nově vyrostlích) začaly objevovat dirky jako kdyby to někdo propíchal třeba špejlí okolí děr černá a listy vadnou a opadávají, je to na nových i starých listech a jen asi na půlce... celý příspěvek > |  | Seříznutí špičky smrku - problém?, 9.6.2013 Dobrý den,
Chtěl jsem se zeptat kdy nejlépe stříhat smrčky, když jsou použity jako žívý plot v plotové stěně???
Díky Ivoš |  | Kveten 2013 - kadeřavost broskvoní, 7.6.2013 Děkhuji za rychlou odpověď, ještě se zeptám čím přihnojit??? Díky Ivoš |  | Kveten 2013 - kadeřavost broskvoní, 6.6.2013 Dobrý den, jsem amaterský pěstitel, a chtěl bych se zeptat jestli má ještě nějaký smysl teď stříkat proti kadeřavosti??? Stříkal jsem přelom březen duben kuprikolem ale pouze jednou a strom je celý postižený kadeřavostí tak z 90%, až to snad vypadá... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|