Příspěvky uživatele - 65.144

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nemoc maliníku, 26.5.2014
Jak tak jiste vite, ze je to viroza? J.R.
Nemoc maliníku, 26.5.2014 Obsahuje fotku
Mozna by to mohl byt Vlnovník maliníkový (Phyllocoptes gracilis). Myslim, ze by stalo za pokus provest postrik pripravkem Vertimec (Sanmite, Masai). J.R.
Co zasadit do sadu pod horami?, 23.5.2014
Ovocné stromy u sousedů rostou - ano, ale jake? Podle mne se na rovinaty pozemek v 550 m. n. m. nehodi merunky, nektarinky, broskve, zimni hrusne, mozna ani oresaky ne. J.R.
Římský salát, 19.5.2014
I já jsem měl loni i předloni římský salát od Seva Seed, loni jsem koupil i Maxi (nevim od koho). Klicivost u obou normalni, vysevam do truhliku na prelomu kvetna a cervna, na zahony vysazuji az pocatkem cervence (po ledovem salatu), rimsky salat... celý příspěvek >
Plevel, 19.5.2014
Dokonce jsem i zahradu vyčistila od plevele ručně, ale nyní po vydatných deštích a hezkém počasí se opět zazelenala - plevelem!! Pleti neni zadna mimoradne vyjimecna cinnost, ale je tomu prave naopak, jedna se o cinnost beznou a castou. Po... celý příspěvek >
Maliny a květopas postřik, 16.5.2014
Tri tydny je podle mne brzo, nehlede na to, ze 3 tydny predem odhadout dobu rozkvetani (aktivity kvetopase) je v ramci promenliveho pocasi a teplot velmi obtizne. Dva tydny predem, proc ne, ale pak by se musel postrik pred kvetem stejne... celý příspěvek >
Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatky a obaleč na jádrovinách 2014, 16.5.2014
Prakticky dotaz - kdyz budu v AMS-SET sledovat hodnotu 'počátek líhnutí housenek - klasické insekticidy - 100%' ... tak uz nemusim pro Calypso ci Mospilan pripocitavat zadne dny? Moje praxe je velmi amaterska, lapac nemam, pestuji na... celý příspěvek >
Letos jste take delal postrik v jahodach 2-3 tydny predem? J.R.
Květopas jahodníkový - Anthonomus rubi - brouk délky 2,5 až 4 mm, může létat, černohnědý až černý, má tečkované krovky v podélném směru - vajíčko je bílé, lesklé, oválné, 0,5 x 0,35 mm, vylíhne se z něj larva 3,5 mm, beznohá, bělavá - na jaře... celý příspěvek >
Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatky a obaleč na jádrovinách 2014, 16.5.2014
A larvicidy (Calypso, Mospilan, Reldan, Karate nebo Decis) se tedy maji strikat o neco pozdeji, když se procenta blíží ke 100 ? Nebo drive? A co jsou to klasické insekticidy? Na mne je to nejake slozite. Neslo by to napsat nejak... celý příspěvek >
Květy jahod - černé středy, 16.5.2014
Do kvetoucich jahod (i s plody) je povolen pripravek Calypso - kvetopas, msice - OL 3 dny - max. 2x rocne. Pripravky Decis a Karate se maji aplikovat pred kvetem, duvodem je ochrana vcel, nikoliv otraveni jahod. Pouzivani pesticidu je samozrejme... celý příspěvek >
Škůdce na měsíčních jahodách, 15.5.2014
Listy - zrejme nejaky zravy skudce, zkuste postrik insekticidem (Karate, Decis). Cerne tecky - zrejme nic zavazneho, setrete prstem nebo navlhcenym hadrikem. J.R.
Pěstování rajčat v seně, 14.5.2014
A kdyz ji tam dam rovnou tak to bude spatne ? Nedavno jsem daval k malinam, povrch rychle oschnul. J.R.
Zvadnuti kvetaku, 14.5.2014
Ke zničení je třeba použít chemii - jaky pripravek pouzivate? J.R.
Pěstování rajčat v seně, 14.5.2014
Mulcujete take ve skleniku? Co se mini suchou trávou od rotační sekačky? Od rotacni sekacky mam travu, ktera neni sucha, ale zelena. Davate ji nejak proschnout? J.R.
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika