|
Příspěvky uživatele - 14.199
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Burčák z vína - jak na to?, 25.10.2013 Měl jsem založené dva demižonky, jeden s bílým, druhý s červeným a jelo to jak dráha, za 4 dny bylo za vrcholem. Záleží na okolnostech. Nebo blbě měří. |  | Burčák z vína - jak na to?, 25.10.2013 Asi jste nepochopil, jak probíhá kvašení. Už to je prokvašené a je tam jen zbytkový cukr, ten bude ještě klesat. Máte mladé víno, někde si přečtěte, co s ním dál. Burčák jste prošvih. Vření nemá z čeho vřít, není tam cukr.
|  |
|  | Nákup semen pro pěstování zeleniny, 24.10.2013 Je to sice hodně offtopic, omlouvám se, nic mi do toho není, ale kupovat semena běžných zelenin po internetu mi připadne poněkud ulítlé. Cena se tím okamžitě zvyšuje násobně. |  | Horcica - pokosit a zaorat alebo iba zaorat?, 21.10.2013 Nemá vliv druh pěstované plodiny ale stroj, se kterým budete orat.. |  | Kdy a čím hnojit, 18.10.2013 Tak jsem tu kalkulačku spustil a vypočítal (3 x 2) /100. Vyšlo mi, že na jednu rostlinu révy přijde 0,06 kg = 60 g granulí. Neumím to přesně prokázat, ale připadne mi, že takové množství v podstatě mrtvého materiálu (tepelná úprava) ta rostlina... celý příspěvek > |  | Kdy a čím hnojit, 18.10.2013 To není jen o miligramech prvků, ale i o poloze a podnebí. Jestli jste malopěstitel, je to jedno. Jestli velkopěstitel, informace musíte hledat jinde. |  | Kola na Vari, Agzat, 16.10.2013 Prosím nevymýšlejte koniny. Ne že by to tak jak popisujete nešlo, ale kdo je to schopný udělat? Každý Čech sám sobě metalurgem? Existuje docela velké nebezpečí, že to kutil překalí a když se nůž potká s kamenem, rozletí se na tisíc kusů. Ne každý... celý příspěvek > |  | Mc Intosh, 9.10.2013 Pan Polehla má Macky krásný. Protože nestříkám, strupovitost řádí jak černá ruka. Asi budu muset začít. Ale mám plody všeobecně meší až malé. Nevím proč, strom nepřeplozuje. |  | Mladá jabloň neudrží plody, 8.10.2013 Jestli jste koupil jabloně před 15 roky a teprve dnes zjistil, že nerodí, někde se stala chyba. Jediná rada je pokácet a vysadit nové. Nebo si na semenáče naroubovat ty úrodné odrůdy z okolí.
|  | Cukry v hroznech, 2.10.2013 To asi můžou na JM, kde mrzne dva, tři dny v lednu a těší se na to. U nás má Krystal zpoždění v květu snad tři týdny a listí momentálně na prach, takže ten už to s tou cukernatostí moc nedožene.
|  |
|  | Cukry v hroznech, 2.10.2013 Nejsem vinař, ale myslím, že pokud je neztratí, nemají je z čeho získat, když nejsou ani listy ani teplo. U nás je to mimochodem běžně kolem -4. Jiná věc je, že se může zvýšit koncentrace odparem, vymrznutím vody, když tam nějaký cukr je. |  | Soused likviduje zahradu, 20.9.2013 Ale jak kdo víte, o co se jedná? Co když ten člověk má na kácení řádné povolení? Soused to přece není oprávněn kontrolovat! Nikdo neví, jak vypadá situace s plotem. Jestli si tazatel chce pozemek oplotit, ať si jej nechá zaměřit a oplotí si to. |  | Soused likviduje zahradu, 20.9.2013 Ale to přece musí (měl by) každý. Ale proti nedodržování zákonů soukromník nemůže nijak zakročit, jen opět v rámci zákona. Pokřikovat na souseda, zda má povolení ke kácení nemá žádný účinek. Mimoto ty stromy už znovu nikdo nepostaví. |  | Soused likviduje zahradu, 20.9.2013 Tak do jisté míry má pravdu. Pokud nezasahuje do práv sousedů, tak si odtud může třeba vypustit družici. Jestli dělá něco protizákonného, není to vaše věc, pokud to nevíte přesně. Když to víte, je vaše občanská povinnost to oznámit policii. Jestli... celý příspěvek > |  | Jaké cibuloviny mohu nechat nastálo v záhonu?, 20.9.2013 JJ: Je svérázně napsaný, ale věřte, že pravdivý. |  |
 |
|
|
|