Příspěvky uživatele - 93.3

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Švestky v sezóně 2012, 23.2.2013
Rád bych se zeptal dle čeho nejlépe od sebe rozeznat Čač.lepoticu od najbolji - kdysi to tam vysadil děda, ale už neví, která je která, díky
Jarní výsev, 23.2.2013
měly by to být smutnice, já jsem se jich zbavil malými žlutými lepovými deskami...
Švestky v sezóně 2012, 22.2.2013
to by mohli, byl to veliký strom, větší než jabloně, velký jako naše stoleté hrušně
já ted lituji toho, ze jsem si kdysi nevzal rouby z praveliké slivoně, tuším, že jsme jí řikali Černošická, byla perfektní
Petře, zajímavé vlákno... jelikož jsem zvědavý člověk :), jaká odrůda je dle Vás nejchutnější - jak z pravých švestek, tak z pološvestek?
Jak docílit aby sazenice paprik byla silná a zdravá, 22.2.2013
včera skutecne nebylo spatne, dnes souhlasim je to hnu.. velebnosti, alke přísti tyden od stredy ma byt asi i slunecno, takze papriky budou spokojeny (ja jsem vysel predevcirem a tak vzejdou akorad na sliunecne dny :))
Jarní výsev, 22.2.2013
Meiky mi kdysi špatně klíčíly, proto je už také nepěstuji, totéž od dalšího roku udělám i s odrůdami Libera od Teclové.
Duhová růže, 21.2.2013
nevím kde presne to tu je, ale mrknete tu na foru kde se baví o ruzich a je to tam dopodrobna rozepsáno...
Už postřik na kadeřavost?, 21.2.2013
pro PP: urcite nespletl, teplotu 7st jsem napsal zamerne protoze prave nad tuto teplotu se scitaji SAT pro broskvoně...
Už postřik na kadeřavost?, 21.2.2013
podle teplot nad 7st C to vypadá na brzký postřik ve stř.a sev.Čechách, na Moravě bylo chladněji a tak tam je menší zpoždění, záleží odkud jste
Paprika AMY, 21.2.2013
rekl bych, ze je vse OK, pikyrujte v dobe kdy jsou delozni listky jiz zcela otevrene
Květiny do vázy, 21.2.2013
můzete pouzit astry, slunecnice, rostliny k suseni - statice, slamnenky..
Pepíno gold melounek, 20.2.2013
Má někdo zkušenosti s pěstováním ze semen?
Jak dostat semena z plodů, 20.2.2013
pamatujte však, že jen z nehybrodních odrůd dostanete totéž potomstvo
Jak dostat semena z plodů, 20.2.2013
tak co se tyce rajcat, tak obsah plodu se semeny se da do sklenicky, trochu vody, da se k oknu a tam to necham treba tyden az se to prokvasí, potom to precedim pres sitko a necham doschnout na tvrdem papiru
Další diskuze:  4142434445>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika