Příspěvky uživatele - 93.3

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Okurky, 25.2.2013
Je to tak, v krámu nikde jeho sorty nemají. Polní sorty a nakládačky beru u něj, hadovky od Semo - obzvláště Emilii F1 - ta je super, bohužel pro letošek ji neprodávají.
Okurky, 25.2.2013
já teda budu už napořád brát odrůdy od Holmana - navíc posílá v obálce a tak to nestojí přes 100kč jako u všech sem.firem!
Už postřik na kadeřavost?, 25.2.2013
mně sedí SAT i sedlák takže není co řešit...
no právě, že mapka jim nekecá - dle naší oblasti, ba co víc - již lehce práší lísky.. ten nor - jejich předpověď u nás vůbec nevychází, už tam nechodím
čím žlutější místo, tím vyšší SAT 7 - což mají mnou zmíněné 3 oblasti..což tedy sedí
dle mě to přijde OK - dle všeho největší teplot prozatím Slánsko, Berounsko a Znojemsko - nic překvapivého
no to je pěkná hloupost, mrkněte sem (vlevo je sloupec kadeřavost) a je tam mapka ČR, sám uvidíte, že j.Morava má k tomu daleko, naopak Slánsko a Berounsko je v nejsvětlejší části...
Klíčení paprik, 24.2.2013
co tak vím tak treba kostaloviny se kontroluji v Dobřichovicích u Karlštejna, naopak plodové zeleniny na východě - na Moravě
Klíčení paprik, 24.2.2013
letos jsem poprve objednal odrudy paprik Kubista, Patricie, Demetra. Mate s nimi nekdo zkusenosti?
Švestky v sezóně 2012, 23.2.2013
oba stromy - u kamenné zdi zrají snad nastejno a tak nelze zjistit termín kdy která je ranější či pozdnější, podle květů se to asi nedá poznat, že?
Klíčení paprik, 23.2.2013
Koukám, že Elisabete je také od paní Teclové, takže to není náhoda s klíčivostí jejich semen...
Klíčení paprik, 23.2.2013
koukám Renato, že máte nasetu i Corno di Torro - před pár lety jsem ji pěstoval a byla perfektní - hlavně na gril to byla nejlepší paprika co znám, akorád rostliny jsou docela veliké a tak musely mít oporu
Už postřik na kadeřavost?, 23.2.2013
jinak podzimní postřik nikdy nevyužívám, zásadně jarní a níkdy nemám kadeřavost - předtím stačily lísky, teď SAT 7 - a vychází to dokonale
Už postřik na kadeřavost?, 23.2.2013
já budu určitě následný týden stříkat - lísky již lehce prášily a tak není proč čekat (Berounsko)
Pepíno gold melounek, 23.2.2013
u nás totiž nikdy nikde není k sehnání, tak jsem si pořídil semena - a kdo ví, mohou tam být ještě lepší než ty co se běžně prodávají
Další diskuze:  4142434445>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika