|
Okurky, 25.2.2013 Je to tak, v krámu nikde jeho sorty nemají. Polní sorty a nakládačky beru u něj, hadovky od Semo - obzvláště Emilii F1 - ta je super, bohužel pro letošek ji neprodávají. |
 |
Okurky, 25.2.2013 já teda budu už napořád brát odrůdy od Holmana - navíc posílá v obálce a tak to nestojí přes 100kč jako u všech sem.firem! |
 |
|
 |
Už postřik na kadeřavost?, 25.2.2013 mně sedí SAT i sedlák takže není co řešit... |
 |
Už postřik na kadeřavost?, 25.2.2013 no právě, že mapka jim nekecá - dle naší oblasti, ba co víc - již lehce práší lísky.. ten nor - jejich předpověď u nás vůbec nevychází, už tam nechodím |
 |
Už postřik na kadeřavost?, 25.2.2013 čím žlutější místo, tím vyšší SAT 7 - což mají mnou zmíněné 3 oblasti..což tedy sedí |
 |
Už postřik na kadeřavost?, 25.2.2013 dle mě to přijde OK - dle všeho největší teplot prozatím Slánsko, Berounsko a Znojemsko - nic překvapivého |
 |
Už postřik na kadeřavost?, 25.2.2013 no to je pěkná hloupost, mrkněte sem (vlevo je sloupec kadeřavost) a je tam mapka ČR, sám uvidíte, že j.Morava má k tomu daleko, naopak Slánsko a Berounsko je v nejsvětlejší části... |
 |
Klíčení paprik, 24.2.2013 co tak vím tak treba kostaloviny se kontroluji v Dobřichovicích u Karlštejna, naopak plodové zeleniny na východě - na Moravě |
 |
Klíčení paprik, 24.2.2013 letos jsem poprve objednal odrudy paprik Kubista, Patricie, Demetra. Mate s nimi nekdo zkusenosti? |
 |
Švestky v sezóně 2012, 23.2.2013 oba stromy - u kamenné zdi zrají snad nastejno a tak nelze zjistit termín kdy která je ranější či pozdnější, podle květů se to asi nedá poznat, že? |
 |
|
 |
Klíčení paprik, 23.2.2013 Koukám, že Elisabete je také od paní Teclové, takže to není náhoda s klíčivostí jejich semen... |
 |
Klíčení paprik, 23.2.2013 koukám Renato, že máte nasetu i Corno di Torro - před pár lety jsem ji pěstoval a byla perfektní - hlavně na gril to byla nejlepší paprika co znám, akorád rostliny jsou docela veliké a tak musely mít oporu |
 |
Už postřik na kadeřavost?, 23.2.2013 jinak podzimní postřik nikdy nevyužívám, zásadně jarní a níkdy nemám kadeřavost - předtím stačily lísky, teď SAT 7 - a vychází to dokonale |
 |
Už postřik na kadeřavost?, 23.2.2013 já budu určitě následný týden stříkat - lísky již lehce prášily a tak není proč čekat (Berounsko) |
 |
Pepíno gold melounek, 23.2.2013 u nás totiž nikdy nikde není k sehnání, tak jsem si pořídil semena - a kdo ví, mohou tam být ještě lepší než ty co se běžně prodávají |
 |