Příspěvky uživatele - 108.82

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Solární pyramida - opravdu je k ničemu?, 10.6.2013
Matematika sa neda oklamat. Ak na 1m2 dopadne xy energie, nemozte ocakavat, ze vam pyramida, (aj keby bola dokonala - co nie je) dokazala ziskat viac energie nez na nu dopadne. Riesenim je vacsia plocha. (pripadne zastresenie)
Přechlorovany bazen + vysoké PH, 10.6.2013
Ja pouzivam HCl, ale da sa aj kyselina sirova. Kupujem ju vo velkom baleni od kamosa za super cenu. Ale aj z obchodu bude velke balenie lacnejsie ako litrove. Zalezi aky velky bazen mate. (vyhodou je , ze kyselina nestarne tak rychlo ako... celý příspěvek >
Vyčistenie odtoku z bazéna, 10.6.2013
Ja by som vymenil aj piesok vo filtracii (neviete v akom je stave a ako dlho sa pouzival) Zaroven potom viete vystriekat aj odtok. Ak ho rukou, pripadne handrou utesnite (utesnite hadicu, ktoru tam strcite) mohlo by to pomoct. Ak nie, bude nutne... celý příspěvek >
Ftalaty a PVC folie, 10.6.2013
Dakujem za odpoved. Dost ma to upokojilo. Tuto informaciu som nasiel na stranke firmz, kt pracuje iba s pryzovou membranou Firestone. (verim, ze sa iba snazili ponuknut lepsie riesenie :-) Este raz vdaka.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika