|
Příspěvky uživatele - 130.100
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Střih jabloně - je správně?, 4.7.2013 Fotky v prispevcich z 10.6. jsou zatim nejcerstvejsi. Myslim, ze ted opravdu nema smysl to vice fotit - je tam hodne listu a hodne vlku, takze nejsou videt detaily... Dam sem fotky az opadne listi, to bude vsechno vic videt ;-) Petr |  | Střih jabloně - je správně?, 10.6.2013  Dobry den, prikladam jeste foto druhe upravene jablone. Prispevovatele meli pravdu - tato jablon je na tom lepe - ma plody a celkem dost listove plochy. Stacilo ji "jen" upravit - odstranit spaliky, zatrit steparskym voskem a vratit "stranovou... celý příspěvek > |  |
|  | Střih jabloně - je správně?, 10.6.2013  Dobry den, vidim, ze je zajem o to, jak strom pokracuje ve vyvoji. Pro dalsi odbornou diskuzi prikladam foto. Prava cast stromu neni moc viet diky vedle rostoumu stromu. Snazil jsem se, dle rad prispevovatelu, odrezat spaliky, vsechny rany zadelal... celý příspěvek > |  | Střih jabloně - je správně?, 15.4.2013  Dobrý večer, děkuji všem přispěvovatelům za názory. Pokusím se odpovědět na vznesené otázky: 1/ řezné rány jsou do cca 12 cm velké, 2/ strom je zdravý, bez suchých větví, 3/ stávající rána na kmenu je hodně stará - cca 10 let a více, každým rokem se... celý příspěvek > |  | Kůra na švestce, 14.4.2013  Dobrý den, nevíte někdo, jestli mizející kůra (viz foto) na švestce je nemoc? Pokud ano, čím ji postříkat? Kůra takto mizí na švestkách, které jsou cca 80 let staré, začala mizet před rokem. Děkuji, Petr |  | Střih jabloně - je správně?, 14.4.2013 Omlouvám se, slovo odborník jsem zapoměl dát do uvozovek... Říká, že stříhat stromy umí... Z mého pohledu onen člověk je "odborník"... A ano - větve už nikdo nevrátí :-( |  | Střih jabloně - je správně?, 14.4.2013  Dobrý den, chtěl bych se s vámi podělit o fotku ostříhané jabloně - mám spor s jedním člověkem, jestli takto provedený střih jabloně (nebo spíše řez) je správný. Jabloň je cca 35 let stará, posledních cca 8 let se prováděl "amatérský" střih... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|