|
Příspěvky uživatele - 60.77
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vaše zkušenosti - Pražákovi Droždín u Olomouce?, 20.3.2014 Náhodou jsem narazil na tuto diskuzi a musím říct, že já osobně jsem byl s prodejem stromků (nákup před cca 4-mi lety) u Pražákových v Droždíně spokojený, všechny se mi ujali a měli stromky které jsem nikde jinde nesehnal a... celý příspěvek > |  | Malý, lehký křovonořez, 10.6.2013 U mě taky, ale když tomu nerozumím nemám se čeho chytit. Mockrát se mi také potvrdilo, zvlášť v D-testu že nejdražší a nejlepší značky, nemusí být nejkvalitnější a nejlepší.
Proto raději jdu cestou informací, doporučení a zpravidla cestou lepšího... celý příspěvek > |  |
|  | Malý, lehký křovonořez, 9.6.2013 No asi nemám problém používat jen strunu. A co by jste tedy konkrétně doporučil za stroj/stroje? Ale 6500,- je už dost přes limit. |  | Malý, lehký křovonořez, 9.6.2013 Pročetl jsem mnoho ale stále nevím jakou cestou se vydat. Jsem příznivce spíše kvality. Na druhou stranu vím že některé renomované značky používají levné komponenty a kvalitou jsou pak stejné jako kterýkoliv no name.
Já sám jdu raději... celý příspěvek > |  | Čertova hruška (hnilička), 22.4.2012 Připojuji se,
na podzim jsem ji kupoval v zahradnictví v Uherském Ostrohu, zeptejte se tam, mimo jiné jsem tam sehnal i starou odrůdu jabloní banánové zimní (vřele doporučuji).
Richard |  |
 |
|
|
|