Příspěvky uživatele - 208.21

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Je vhodné pod a kolem Magnólie vysadit nějaký podrost?, 25.7.2013
Magnolie se prý kořeny rozroste doširoka mělce kolem sebe, nebudou jí poblíž vysazené půdokryvné rostliny vadit?
Je vhodné pod a kolem Magnólie vysadit nějaký podrost?, 25.7.2013
Máme čerstvě vysazenou Magnolii - nižší stromek na kmínku, je tedy cca 1,5 m vysoká. Je vhodné kolem ní vysadit nějakou např. půdokryvnou trvalku typu Barvínek?
Jak je to s opadavostí břečťanu - Hedera helix?, 23.7.2013
Tak záhada je rozluštěna :-), děkuji, já měla všechny popínavé rostliny se stejně vypadajícími listy za břečťan. Mám se ještě dost co učit. Takže pořídím-li si "opravdový" břečťan, zelený zůstane i v zimě?
Jak je to s opadavostí břečťanu - Hedera helix?, 23.7.2013 Obsahuje fotku
Myslím tedy, že máme břečťan... Našla jsem nějaké fotografie z různého období, přidávám foto rostliny v detailu, tak i na porostlé chatce s listy a bez listů.
Jak je to s opadavostí břečťanu - Hedera helix?, 23.7.2013
Potřebovali bychom stálezelenou neopadavou clonu, nejlépe z břečťanu. Většinou čtu jen, že je břečťan stálezelený - neopadavý, ale máme jím porostlou chatu a zídku a na zimu listy shazuje. Záleží tedy na mrazuvzdornosti určitého druhu, nebo existují... celý příspěvek >
Do jakého sponu je vhodné sázet Barvínek - Vinca major?, 19.7.2013
Zahrádku jsme si pořídili až letos a to se jaro hodně opozdilo. Zima byla zrovna opravdu silná, doufám, že se to hned tak opakovat nebude, to bych asi dost rostlinek a keřů oplakala, protože jsme vysázeli plno nových. Při dalším nákupu se určitě... celý příspěvek >
Do jakého sponu je vhodné sázet Barvínek - Vinca major?, 17.7.2013
Děkuji, za nový tip :-), vygooglila jsem si Waldstenii a opravdu má květy podobné mochně.
Do jakého sponu je vhodné sázet Barvínek - Vinca major?, 15.7.2013
Paní Lído, děkuji Vám za odpověď. Vysadili jsme si takový pás - stěnu keřů (Rhododendrony, Hortenzie..) a potřebovali jsme nějaký vzhledný podrost. Koupili jsme tedy Barvínek a Pachysandru. Budu je mít na kůře pod fólií, tak snad se i tak výhonky... celý příspěvek >
Do jakého sponu je vhodné sázet Barvínek - Vinca major?, 14.7.2013
Poradíte prosím, jak daleko od sebe je třeba vysazovat poléhavé rostliny jako Barvínek (Brčál) Větší? Koupila jsem druh "Variegata" s panašovanými listy. Je pravda, že je méně odolný než např. Vinca minor? Ale stálezelený by bý měl, že?
Pochlubte se květinami, 12.7.2013
Děkuji, je velice zajímavá :-)
Pochlubte se květinami, 12.7.2013
Krása :-) Výborný nápad pěstovat květiny ve vydlabaném pařezu:-). Prosím, jak se jmenují ty barevné květinky na fotografii č. 11?
Prosím o identifikaci květiny - název rostliny?, 12.7.2013
Aha, děkuji :-). U nás nocenky vysazují poblíž u cukrárny a mě se vždycky moc líbily, dcera mi vloni přinesla černé kuličky, které pod nimi našla a já zjistila, že jsou to semínka a můžu si je zasadit. Vzešly v semenáčkách moc pěkně a skoro všechny.... celý příspěvek >
Prosím o identifikaci květiny - název rostliny?, 11.7.2013
Ano, moc děkuji, dle fotek na internetu by to měla být ona. Koukám, že květy mají i více barev. Tak to jsem ráda, že již vím, jak se jmenuje :-)
Prosím o identifikaci květiny - název rostliny?, 11.7.2013
Ještě doplním, že má růžové květy.
Prosím o identifikaci květiny - název rostliny?, 11.7.2013 Obsahuje fotku
Fotografii jsem našla na internetu, bohužel bez názvu, ale mělo by se jednat o tu samou jednoletou vyšší keříkovou kvetoucí rostlinku, kterou jsem si vysadila ze semínek (velikosti kuličky pepře). Neznám název, pomůžete?
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika