|
Příspěvky uživatele - 208.21
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Choroba rododendronu, 6.6.2013 Nedávno jsme vysazovali dva rhododendrony - pěnišníky, použili jsme substrát pro rhododenrony s rašelinou, také jsem je přihnojila daným hnojivem a docela často je zalévám (cca jednou za 2 dny 2 l ke keři), povrch jsem namulčovala. Ještě před těmi... celý příspěvek > |  | Prosím o určení druhu - iberka...?, 4.6.2013 Děkuji, to bych byla ráda, kdyby nešlo o ten druh jednoleté. |  |
|  | Prosím o určení druhu - iberka...?, 4.6.2013  Prosím o určení druhu - iberka...? |  | Prosím o určení druhu - iberka...?, 4.6.2013  Koupila jsem rostlinky, již odkvétají. Zřejmě se jedná o iberku, poznali byste druh, je to tvalka stálezelená, nebo letnička? Asi pokvete bíle, ale uvadající kvítka jsou do růžova. Děkuji |  | Nesprávná výsadba a umístění clematisu?, 3.6.2013 Ano o podobném uchycení mřížky jsme přemýšleli, jen se musíme po nějaké vhodné poohlédnout. To jsem tedy ráda, že se rostliny nemusí tak často zalévat, chci přidat ještě mulčovací kůru. Poradíte mi prosím ještě ohledně střihu - řezu? |  | Nesprávná výsadba a umístění clematisu?, 3.6.2013 Ano, chtěli bychom k plaménkům dát oporu, nějakou mřížku, ale nevíme, jaká by se nejvíc hodila a manžel by prý nerad něco přivrtával na fasádu. Nikde jsme žádnou zatím nesehnali. Kvůli zastínění kořenů jsem předsadila před rostliny jiřinky, nu nevím... celý příspěvek > |  | Nesprávná výsadba a umístění clematisu?, 3.6.2013  Uvadající nebo polámaný plamének. |  | Nesprávná výsadba a umístění clematisu?, 3.6.2013  Na jaře jsem vysadila k chatce 4 druhy plaménků - Hania, Jackmanii, Piilu a Fujimuse. Snažila jsem se držet návodu ohledně zeminy, přidala jsem trochu drcené omítky. Jáma, do které jsem je vysadila asi nebyla dostatečně hluboká, jen cca 60 cm a... celý příspěvek > |  | Kniha o zahrade, 2.6.2013 Ano různé firmy mají své stránky, kde nabízejí realizace zahrad, fotografie mají pěkné, jen tam většinou přímo neuvádějí názvy vysazených rostlin, keřů.. nebo je to nečitelné. Děkuji, zkusím zajít do knihkupectví a uvažuji i o antikvariátu. Koukla... celý příspěvek > |  | Kniha o zahrade, 2.6.2013 V anotaci ke knize se uvádí, že nabízí více než 50 zahradních projektů pro všechny typy a velikosti zahrad, které čtenář snadno přizpůsobí vlastním potřebám a představám... Tak jsem myslela, že bych se určitým návrhem, který by nejvíce... celý příspěvek > |  |
|  | Kniha o zahrade, 1.6.2013 V internet. knihkupectví mě také zaujaly podle názvu a anotace knihy: Plánování zahrady - Vyčerpávající návod, jak navrhnout a založit krásnou zahradu - od Peter McHoy. A kniha - Skalky, skalničky a voda v zahradě - od D.G. Hessayon. Tak nevím,... celý příspěvek > |  | Kniha o zahrade, 1.6.2013 Děkuji, koukám na netu, že je ta kniha Zahrada od A do Z v prodeji, v obsahu má opravdu, co bychom potřebovali, nejlépe by bylo zajít do obchodu a prolistovat. V knihovně už jsme si všechno možné vypůjčili. Doma vlastníme docela dost knížek, např. od... celý příspěvek > |  | Kniha o zahrade, 1.6.2013 Potřebovala bych doporučit knihu o zakládání zahrady, návrhy a plány výsadby záhonů, i osázení skalky apod. Je to již delší dobu, co se mi dostala do ruky jedna perfektní kniha (ale v Irsku), s plno obrázky a detailním popisem rostlin, rozdělených... celý příspěvek > |  | Prosím o identifikaci, 31.5.2013 Ano měla by to být bobkovišeň, blíže zkuste najít dle fotek na internetu
|  | Prosím o identifikaci rostlin z fotografií, 30.5.2013 Nádherné Lewisie... :-). Doufám, že nám ta jedna náhodně zakoupená nezajde. |  |
 |
|
|
|