Příspěvky uživatele - 171.20

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jakou sekačku s pojezdem na zahradu 1800m2, 25.5.2021
Poradíte prosím jakou sekačku na zahradu cca 1800m2?Půlka se seká na fajnovku, druhá tak cca 2do měsíce na boční výhoz.Odešla nám Dolmar a oprava cca 5tisíc.Mám teď půjčenou Hecht 5556 a neskutečná hrůza.Pokud chci sekat na pěkný trávník, tak předek... celý příspěvek >
Postřik na rajčata ochranná lhůta, 8.6.2013
Díky za odpověď. Stejně mě to nějak nesedí. Přehodnotit z 21 na tři dny... H.
Postřik na rajčata ochranná lhůta, 8.6.2013
Dobrý den, nevíte proč má přípravek Acrobat MZ ochrannou lhůtu jen tři dny, když dřív měl 21 dnů? H.
Růže a mráz, 11.4.2012
Přečetla jsem si na internetu, že se mají růže sázet v březnu, když jsou mrazíky, tak jsem to udělala. Jsem začínající zahradkář, ale moc děkuji :-)))
Růže a mráz, 11.4.2012
 Dobrý den prosím Vás chtěla jsem se zeptat, koupila jsem si malé růžičky v květináčích asi 20 cm vysoké (prodávají je např: OBI). Zasadila jsem je asi 6 nebo 7.4 a 9.4 přišel mráz a bylo po nich, no teda vlastně nevím co s tím, kvítka... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika