|
Výběr postřikovače stromků, 7.4.2014 Není náhodou Echo motor Shindaiwa?
Pavel |
 |
Žloutnutí mladých listů, 7.4.2014  Zdravím vás u baráku mám mladou jablůňku. Krásně roste, ale teď jsem si všiml že spodní patro má listy které žloutnou. Myslíte že je ro chloróza? Nebo to bude něco jiného. Na fotce mám v detailu jen listek, ale žloutne postupně celé spodní... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Jarní postřik, 7.4.2014 Tak jsem byl na zahradě a musím vám říct že jarní postřik Calypsem absolutně nezabral. Buď jsem ho dělal pozdě, nebo já nevím co, ale píďalek a dalších housenek, strašlivé množství. vůbec nevím co mám dělat. Totální insekticidy jako je Nurele D... celý příspěvek > |
 |
Dolmar 420 - vysoké otáčky volnoběhu, 25.3.2014 Jasně jen jsem chtěl napsat, že vás dokáže pozlobit úplná blbost která se hodně špatně hledá. Ale zdá se mi trochu, že z toho děláte kovbojku. Taky mám dolmar 420 a benzín v ní nechávám furt a to třeba půl roku neřežu. Přijdu nacepuji a nastartuji.... celý příspěvek > |
 |
Dolmar 420 - vysoké otáčky volnoběhu, 25.3.2014 Něco podobného se mi stalo u pily Homelite, taky jsem dělal všechno možné, až nakonec jsem zjistil že lanko s bovdenem do karburátoru byl příliš krátký, takže když se pila zahřála trochu se s ní pohlo a lanko se naplo a zvýšilo to otáčky. Vzal jsem... celý příspěvek > |
 |
Kordia nově vysazená problém, 25.3.2014 No tak to jsem si oddechl, že je vše vpořádku. Mladou třešeň jsem sázel poprvé tak jsem nevěděl že má takovou dřeň uprostřed. Co se týká té hnědé barvy co se vám nezdá, tak to mohlo být tím že jsem to nefotil hned ale až 3 den po sříhání.
Díky... celý příspěvek > |
 |
Náhrada za Oleokol, 15.1.2014 Tak jsem pátral a opravdu na internetu kromě 10l balení Ekol neseženete a v obchodech jsem ho také neviděl, tedy alespoň v Brně. Volal jsem na firmu Proxim a tam mě ochotně paní říkala že ho už na e-shopu nemají, ale že ho dodávají do Agrofertu,... celý příspěvek > |
 |
Náhrada za Oleokol, 14.1.2014 Tak jsem pátral po Ekolu a je to docela problém. Sehnat se dá jen v 10 litovém balení, což je pro mě hodně. Nevíte kde ho sehnat v menším balení a nebo nějakou náhradu?
Pavel
|
 |
Náhrada za Oleokol, 23.10.2013 Obnovuji téma, zrovna teď se dívám na internetu kde bych koupil EKOL a nikde ani památka, máte někdo nějaký typ kde sehnat EKOL v Brně?
PavelO |
 |
Stříbrné listy na švestkách, 7.10.2013 Tak jsem se znovu díval na odkaz od Lídy a přeci jen to možná u mne budou svilušky. Zkusím sehnat někde mikroskop a mrknu se na to detailně. Musím říct že jsem z toho docela vykulený doteď jsem si myslel že to bude houba a teď když jsem se díval na... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Stříbrné listy na švestkách, 2.10.2013 Tak takový odborník nejsem, ale jsem si jistý že u mě to sviluška nebude, protože ta má stříbřitost je velmi jemná a postupuje od hrany listu do středu plynule bez výrazného ohraničení. Dá se říct že to člověk zpozoruje až je skoro pozdě, tak jemně... celý příspěvek > |
 |
Stříbrné listy na švestkách, 1.10.2013 Lído mockrát vám děkuji, díval jsem se na netu co s tím, takže se dá proti tomu bránit, pokud to člověk zachytí včas. Musím s tím něco udělat, jinak přijdu i o mladé stromky.
Pavel |
 |
Letní střih mladého stromku, 12.7.2013 Pane Vysloužile, tak to se asi nedozvíme, protože mám šárku v zahradě snad na všem a nejvíc na ranné meruňce která je vzdálena od švestky tak 7 metrů, takže jsem to mohl zanést při stříhání na nůžkách (teď už vím že mám nůžky desinfikovat). Stromek... celý příspěvek > |
 |
Letní střih mladého stromku, 12.7.2013 Pánové moc děkuji za reakce stromky tedy ostříhám na jaře. Když jsem je sázel tak jsem je zastřihl podle mého nejlepšího svědomí něco jsem si o tom přečetl, ale je vidět, že jsem v tomto cucák a zkušenosti chybí. Dlouhý pokroucený stromek slibuji... celý příspěvek > |
 |
Hnědé konce letorostů u švestky, 25.6.2013 Ano včelky sbírají sladkou šťávu kterou produkují mšice. Takový med se potom nazívá medovicový. Takhle to sbírají včelky hlavně v lese kde není dostatek květů.
Pavel |
 |