|
Příspěvky uživatele - 208.21
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Darovaný hvozdík - letnička, dvouletka, trvalka?, 11.6.2013 Tak jsem zkusila vyhledat podobný nebo stejný typ z obrázků na internetu a vypadá to, že máme dvouletky. To znamená, že přezimují a pokvetou ještě příští rok? |  | Darovaný hvozdík - letnička, dvouletka, trvalka?, 11.6.2013  Stejná situace: máme krásné hvozdíky - dianthus caryophyllus (odrůda neuvedena) a nevíme jedná-li se o letničku, dvouletku nebo trvalku? Dalo by se to určit podle fotek?
|  |
|  | Identifikace plevele, 9.6.2013 Děkuji, nějak okrasná tedy rostliny zřejmě nebude, ikdyž bylinkářům by se hodit mohla. :-) |  | Choroba rododendronu, 9.6.2013 Ještě jsem si vzpomněla... našla jsem u něj na listech takové maličké bílé mušky (budou to molice?) |  | Choroba rododendronu, 9.6.2013 Azzuro vypadal jako chudáček, už když jsem ho kupovala, proto byl asi tak levný. Ach jo. |  | Vistárie - zakrslá forma Wisteria Amethyst falls, 9.6.2013 Mě vůně rozkvetlé Vistárie Ametyst připomíná jednu z provensálských bylinek. |  | Identifikace plevele, 8.6.2013  Vyfotila jsem rostlinku, ale nevím je-li to plevel nebo květina? Nechat nebo vytrhnout? Děkuji za pomoc s identiikací |  | Choroba rododendronu, 8.6.2013  Marcel Menard - 2. foto - plíseň, hniloba? |  | Choroba rododendronu, 8.6.2013  Marcel Menard - 1. foto - celkový pohled |  | Choroba rododendronu, 8.6.2013  3. foto Azzuro - vadnoucí nerozvinuté květy |  |
|  | Choroba rododendronu, 8.6.2013  2. foto Azzuro - uvadající poupata, žloutnoucí a skvrnité svěšené listy |  | Choroba rododendronu, 8.6.2013  Přikládám fotografie našich nedávno vysazených rododendronů, první je myslím Azurro a druhý Marcel Menard. Jen nevím, jak vložit více fotek najednou... |  | Choroba rododendronu, 7.6.2013 Tak ten Váš paní Lído vypadá už vcelku dobře. Až se dostanu na zahrádku, taky ty naše nafotím, aby bylo vidět, jak na tom jsou, pro lepší představu. |  | Choroba rododendronu, 7.6.2013 Hnojivo na rododendrony (Hoštické kapalné) jsem přidávala asi tak 14 dní po výsadbě, zatím jen jednou. Myslíte, že se keříky ještě vzpamatují, měla bych zkusit nějaký postřik? |  | Choroba rododendronu, 6.6.2013 Rododendrony jsem zalévala podle hortenzií, které mám vysazené vedle, a těm se daří dobře. V období když bylo sucho a zdály se mi hortenzie povadlé, tak jsem zalila i pěnišník. Dobře nebylo to asi úplně jednou za dva dny (spočítala jsem to tak... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|