|
Příspěvky uživatele - 169.8
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jaký obraceč sena pro Dakr Panter?, 6.6.2013 Ten pásový obracák pro Dakr je šílenost na obsluhu - těžký jako prase a kolečka vpředu jsou pevná (u Vari jsou myslím otočná), takže obrátit stroj je děsná práce. K tomu pevně spojená šípová kola, ryje to i s bubnovkou. A jinak - výkon to má, ale... celý příspěvek > |  | Rotavátor z Lidlu za 1690 Kč, 5.4.2012 Soused si pořídil tento lídlovský rotavátor florabest má ho už třetí sezónu a zatím furt funguje. Já si letos koupil model raptor 1300w, který stál 2750kč, ještě jsem ho viděl pod názvem grizzly EGT 1300w. Jeho výhodou je váha 16kg je to na políčku... celý příspěvek > |  |
|  | Zahradnictví Tomáš Petro, 19.7.2011 Také se připojuji ke kritice ohledně záměny fuchsií.Byla jsem si osobně vybrat již v březnu, ještě nekvetly, ale sazenice byly pěkné.Vybírala jsem podle fotek u druhů, ale ze 20ti zakoupených mi jich už 15!(slovy patnáct)! kvete jinak.To by mě čert... celý příspěvek > |  | 4t kovinorez honda?, 22.4.2011 Taky ho mám doma, s tím nastavováním postroje je to horší, ale dá se to. Moc se mi líbí kultivovanost chodu mototru. Příbuzný si koupil stejně výkonnný stroj od oleomacu ale dvoutakt. To když jsem nastartoval, tak jsem myslel že ohluchnu a že oleomac... celý příspěvek > |  | Stonožka?, 17.2.2011  dobrý den, při přesazování palmy z dovozu jsme v pudě našel několik "stonožek-mnohonožek-housenek"...můžete mi poradit o co se jedná a zda to škodí rostilnám - připadně jak to zahubit.Děkuji |  |
 |
|
|
|