Příspěvky uživatele - 77.130

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Plodnost kamčatské borůvky, 11.5.2013
Můžete mi prosím poradit, jestli zimolez ze semenáčku bude rodit? Dostala jsem rostlinku, prý se vyloupla pod keřem z ničeho nic, tak asi semenáček, tak abych zbytečně nečekala zázraky. Děkuji
Třapatka - rudbekie - echinacea, 9.5.2013
Já ji chci vypěstovat jen protože je úžasně nenáročná, když už se teda chytne, tak doufám, že když mi teď vyroste, tak že do příštího roku přečká a bude mi tu krásně kvést. Já mám jen žlutou a žlutohnědou, nachovou jsem si nepořizovala, to je ta... celý příspěvek >
Třapatka - rudbekie - echinacea, 9.5.2013
Koupila jsem si semena Rudbekie a vysela koncem dubna do skleněné varné mísy s uzávěrem, pomalu se zdá, že začínají klíčit, ale když jsem přečetla diskuzi, tak se zdá, že jsem je zasela příliš pozdě, přestože jsem postupovala podle návodu, myslíte,... celý příspěvek >
Sekačka na 500 m2, 9.5.2013
Děkuji za rady, my už jsme terén upravovali několikrát, ale je to navážka, takže se pořád propadá a pořád se tam objevují nové kameny, i když už je tam delší dobu trávník, kde se normálně pohybujeme my i děti. Terén asi ještě pracuje, protože už... celý příspěvek >
Sekačka na 500 m2, 2.5.2013
Dobrý den, prosím o radu všechny zkušené, chci koupit novou sekačku na trávu s tím, že terén je z části do kopce, z části "rovina" - založené terasy, ale bohužel, je to u novostavby, takže se nám ještě sem tam udělají hrbolky, vylezou kameny a občas... celý příspěvek >
Žížaly v trávníku - zelená terasa, 11.4.2013
Dobrý den, máme zelenou terasu na které je vrstva kvalitný hlíny a trávník založený trávníkovými pásy. Chtěla bych do trávníku nasadit kalifornské, případně i domácí žížaly, ty bych musela nalovit - nemají se tam sami jak dostat terasa je vystavěna... celý příspěvek >
Mrazy v březnu 2013, 9.3.2013
:-) moc děkuji za uklidnění, soused je má ještě v zemi, není vidět ani ocásek, tak jsem trochu byla nesvá :-) tak budu doufat, že to přežijí bez úhony :-) Tak přeji nemrazivé předjaří! Petra
Mrazy v březnu 2013, 9.3.2013
Já jsem taky s hrůzou zjistila, že mi mezi nahrnutou slámou vyrazily tulipány a další cibuloviny, celý záhon je prostě zelený, ještě jsem to nesundávala, řeším, jestli to mám ještě zakrýt další slámou, ale bojím se, abych to nepolámala, protože to... celý příspěvek >
Jatropha podgorica - Dávivec, 6.3.2013
Hezký den, prosím zkušené pěstitele loni v létě jsem dostala Jatrophu jenom jakoby stonek nahoře zastřižené větvičky, ale dovezla mi ji neteř, která ji inteligentně nechala přes den na plném slunci v autě. Zasadila jsem ji podle návodu, ale nic se... celý příspěvek >
Odrůda melounu do chladnější polohy, 28.2.2013
Zrovna jsem také přemýšlela nad melouny, včera jsem v zahradnictví koukala na semínka, ale nadmořská výška kolem 370 metrů mi připadá už moc. říkala jsem si, že bych ho píchla místo dýní na kompost, protože dýní jsme měli mraky a po celé zahradě, ale... celý příspěvek >
Kam zasadit tulipány v únoru, 8.2.2013
Jéé tak na rychlení já teda ani nepomýšlím, budu ráda, když je přechovám do jara a pak je hvízdnu na záhonek... :-) moc děkuji 
Kam zasadit tulipány v únoru, 7.2.2013
Všem Vám děkuji za rady, zem je opravdu zmrzlá, takže přímo ven by to nešlo, tak je dám do sklepa na okno v květináči, snad přežijí... A pak tedy až odkvetou, tak je mám vyndat z květináče, uskladnit a počkat do podzimu a znovu je zasadit? snad na to... celý příspěvek >
Kam zasadit tulipány v únoru, 7.2.2013
Hezký den, dostala jsem cibulky tulipánů, některé jsou zatažené, jiné už pučí, mám jich jen 10, tak jsem si říkala, jestli je mám zasadit doma dokvětináče nebo je nechat do března ve sklepě... Poradíte mi prosím co je lepší? děkuji 
Odpuzovače myší - zkušenosti, 14.10.2012
Prosím, máte někdo dobré zkušenosti s nějakým druhem odpuzovače myší? letos nám na chatě řádí snad všechny myši z okolí. Kdysi jsme měli pískací odpuzovač, který fungoval dobře, ale teď jsem našla jenom neslyšné a v recenzích mi vyšlo, že vesměs moc... celý příspěvek >
Červené skvrny - jahodí, maliní, kanadské borůvky, 31.7.2012
Prosím o radu, na směsce drobných jahod, měsíční, lesní, travní, na malinách a na borůvkách se mi začaly objevovat červené tečky. Některé jahody mají už i celé listy červené, malinové keříky některé jsou už červené taky celé, kanadské borůvky mají... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika