|
Příspěvky uživatele - 255.44
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Postrek na jar, 12.3.2013 Snaz se radsi prejit na rezistantni odrudy. Vsecky americke odrudy v cesku nepotrebuji ani kapku postriku. A jsou odolny i prudkym vykyvum teplot. A protoze nesnasi moc velky hice a naopak maji radsi chladnejsi pocasi, tak v cesku rostou lip a jsou... celý příspěvek > |  | Zpracování révy na šťávu, 12.3.2013 Stava a dzus [ juice ] je jedno a to same. Stava cesky, dzus anglicky. |  |
|  | Kvalitní český česnek, 5.1.2013 Ja jsem prisel uplnou nahodou na zpusob obnovovani ceneku. Ze seminek mi taky vice-mene degenoroval. Ale jeden rok jsem brzy z jara rozesadil zapomenuty, samovyrostly cesnek. Pestuju cesnek, ceskou odrudu Cesky Kyjev. Je to ctyrstrouzkovy cesnek. Uz... celý příspěvek > |  | Kdy sázet víno?, 25.10.2012 Muj zpusob je doporucovan v ruske bknize Ecyklopedia Vinogradarja. |  | Kdy sázet víno?, 24.10.2012 Ano. Rostlina udela vice-mene ker. Krcek nad zemi je silny a druhym rokem se da z nej hnat pekny, silny kminek. Rostlina ma uz silny korenovy system a zajistuje dobrou vyzivu a rust.Zda se ze se plodnost zpozdi o rok, ale ve skutecnosti se zrychli.... celý příspěvek > |  | Kdy sázet víno?, 23.10.2012 moje zkusenost je, sazet jenom na jare a prvni rok nestrihat. Aby si rostlina vytvorila co nejvetsi asimilacni plochu a tim padem silny korenovy system. A prvni rok dobre zalivat. |  |
 |
|
|
|