|
Příspěvky uživatele - 230.129
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Už stříháte růže?, 6.4.2009 UŽ- je hezké počasí, růže už raší. V pátek jsem je všechny ostříhala- letos dostaly na frak. Aspoň moje jedna je úplně černá. Nasadila jsem už i ty z kontejnerů. Mají asi 30. cm výšku. Snad už se nic nesemele. Popínavé jsem jenom obrala na... celý příspěvek > |  | Už stříháte růže?, 25.3.2009 dobrý den -myslím, že nejméně do neděle bez stříhání vydrží. pokud jste ze Šumperska, tak tam asi takové horko není. Jsem také ze sev. Moravy-5 je kosa, Už to pomyšlení, že běhám po zahradě v tomto počasí mně mrazí.Snad už od neděle bude... celý příspěvek > |  |
|  | anglické růže - licence v ČR, 24.3.2009 zdravím paní Danielu- pst ohledně děduly, ale já bych ji nasadila k té kůlně na sluneční stranu. Až vyroste, což by mělo bý t poměrně rychle, tak to tu kůlnu hezky zakryje. Musím se rychle podívat na tu růžovou. Kája |  | anglické růže - licence v ČR, 22.3.2009 zdravím paní Lili to jsem ráda, že máte kořist. Druhý den tam už nebylo nic- myslím lilie.Pokud jde o růže v.H. - tak v O. taký výběr nebyl. Naštěstí, protože bych byla bez důchodu a sadila bych už i u sousedů.Spřáním "už ať je jaro"... celý příspěvek > |  | anglické růže - licence v ČR, 22.3.2009 paní Danielo, Elfe mám nasazenou vloni. Na dost slunečném místě. Narostla dost vysoká, je taková bujná - dala jsem ji k mřížce. Škoda, že nemám možnost ji nasadit před tmavé jehličnany.K |  | Malinké černé kuličky na stonku růže, 22.3.2009 zdravím paní Danielo, chci napsat, i když se to netýká růží, měla jsem také dobrý kup. Jedná se zase o lilie. V Lid. byly 7. druhů barev i odrůd od 3. kusů /světle žlutá/ po 15. kusů v sáčku jiných barev. Už napučené poměrně dost velké za 65. korun.... celý příspěvek > |  | Malinké černé kuličky na stonku růže, 18.3.2009 dobrý den - paní Danielo jenom co si vzpomínám- Heritage, Falsfat, Pat Austin, Gold Celebration, Braithwaite, William Shaispeare, Winchester Catedral, Teasing Georgia dále Bonica, Elfe, Rosarium Uetersen- až... celý příspěvek > |  | Malinké černé kuličky na stonku růže, 15.3.2009 zdravím růžaře -a sděluji všem, že do Hornbachu už došly růže. Aspoň tady na sev. Mor. Je dost výběr v angličankách, nostalgické, dokonce velkokvěté stromkové. S pozdravem Kája |  | anglické růže - licence v ČR, 8.3.2009 dobrý den paní Lily,, zahradníky moc neznám - jsou vesměs od Vás z Čech, ale já na sev. Moravě jsem minulý rok v Hornbachu koupila A.Shorspire Lad.,Crown Princess Margareta, L.D.Braithwaite, Heritage.Byla tam ještě Wichest.Catedral - možná i jiné.... celý příspěvek > |  | problémy na růžích v zimě, 22.2.2009 Lily moc děkuj -to mne uklidnilo. Loni jsem si pořídila 5. angličanek- jednu z nich jsem vypěstovala z revku /Graham Tomas/ -tu už před2.roky. Byl to takový scípáček, ale loni už kvetl.Zajímavé bylo, že i když všechny růže shodily listy, tento... celý příspěvek > |  |
|  | problémy na růžích v zimě, 22.2.2009 dobrý den všem a hlavně paní Lily.Chci se zeptat- nevadí růžím, když jsou zaváté sněhem až nad poslední větvičku? Tak, že vůbec nic nečouhá ven?Vím, že je dobře když napadlo, ale takové závěje- nebude to na škodu? Děkuji za odpověď Kája |  | Liliochvostec (Eremurus robustus), 22.2.2009 zdravím- eremurus má několik druhů, je nížší - ten je obyčejně oranž.žlutý, viděla jsem vysoký bílý robustus a měla jsem robustus růžový- ten mi po letech vyhynul. ale nejvíce se mi líbí ten nižší a když je jich více v trsu. K. S |  | pěstování phaleanopsis, 26.1.2009 phaleopsy pěstuji asi 8. roků. Nerosím, mám ústřední topení- jsou na parapetu. Ale- v zímě je dávám od oken dále, ve větších mrazech dokonce na skříňku. Zas tam není tolik světla. Tak jak nejhorší pomine, jdou zpátky na okna. Zalévám až v květináči... celý příspěvek > |  | jakou vodu, 13.1.2009 Ta zálivka vodou z akvária je super. Má potřebnou teplotu i živiny. To jste vymákl skvěle. Orchidky máte nádherné - je vidět , že se jim věnujete. K. |  | Cymbidium a Dendrobium, 4.12.2008 děkuji za rady. Cymbidka jsou na velkých oknech na parapetu, 1 na zkoušku u okna na polici. Venku byly na ranním slunku.Asido10hod. Uvidím, co bude dál. To opýlení bylo divné, opýlila jsem polovinu květů a do 2. dnů pak opadly všechny. Bez plodů. Jo... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|