Příspěvky uživatele - 128.254

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Motorový olej - sekačka s pojezdem, 6.4.2008
Mám několik strojů s malými čtyřtaktními motory (sekačka, reider, vari) můj postup pro výměnu oleje je následující. Koupím v nějakém marketu kanystřík jakékoliv polosyntetiky, vždy na jaře nastartuji zahřeji motor a vyrobenou nasávačkou zahřátý olej... celý příspěvek >
Který skleník zvolit?, 31.3.2008
Už asi 12 let vlastním skleník od firmy Limes Litomyšl. Všiml jsem si ho na výstavě a to hlavně proto že mě zaujalo perfektní dílenské zpracování jeho celé konstrukce. Byl jsem si pro něj přímo ve výrobní hale zmiňované firmy. Tam jsem zjistil proč... celý příspěvek >
Zkušenosti s vozikem TR220S od Vares, 25.3.2008
Dobře jste podotkl "selského". Prosím, nezlobte se. Aby Vari kopíroval terén má na oji valníku otočně nasazen držák spojovacího čepu.(To aby vozík kopíroval nerovnost terénu nezávisle na traktůtku.) Tento čep se vsazuje do držáku který je... celý příspěvek >
Zkušenosti s vozikem TR220S od Vares, 25.3.2008
Pokud bych Vám mohl poradit, tak si raději udělejte vozík sám. Za prvé uděláte si velikost podle vašich představ, za druhé ušetříte a za další, pokud použijete kola a náboje kol s brzdou z osobního automobilu, tak i větší nosnost. Jediné v čem bych... celý příspěvek >
Jaký řetěz pro vetší zátěž, 18.3.2008
Vážený Pane, řetězy Oregon jsou to nejlepší co se dá u nás kopit. Pokud neříznete do země a řežete čisté dřevo (nezáleži na druhu a seschnutí) tak s jedním nabroušením vydržíte řezat v pohodě 2-3 nádrže. Potom jenom "přelíznout" pilníkem na... celý příspěvek >
Vyplatí se bruska na retězy motorových pil?, 14.3.2008
Připojím i já svůj názor. Jak již bylo uvedeno, dřive se brousilo jenom ručně (pilníkem) a tak se to každý kdo to potřeboval naučil a nedělalo mu to žádný problém. Dnes je na trhu mnoho různých brusek  od 1000 do 11000 Kč a tak si může každý... celý příspěvek >
Jaký kultivátor?, 14.3.2008
Koukám že Vy moutfielďáci jste nepoučitelní. Takový stroj by vyrobil i kovář v devatenáctém století a nemusel by to být žádný genius. Probuďte se už je 21 století !!! Standa.
Rozbíhání pily Stihl do otáček, 13.3.2008
Pozor na tyto malé starší Stihlky, mají sání směsi do klikové skříně přes planžetu.Pokud sundáte karburátor tak jí uvidíte, ale pozor jenom koukat! Pokud jí třeba jenom mírně ohnete je konec, už pilu nenastartujete. Popsaná závada - buď se... celý příspěvek >
Stiga Turbo 53S nebo Al-ko 520 BRH, 13.3.2008
Používam už 3 sezóny reider AL-KO, mohu prohlásit že jsem spokojen nejen z funkčností stroje, ale mile mě překvapilo jak použití kvalitních materiálů tak hlavně dílenské zpracování této skačky. Poměr cena/ výkon je pro tuto značku velké plus. ... celý příspěvek >
Motorová pila Oleo-mac 947, 13.3.2008
Vážení Panové, kde si myslíte že onen Moutfield (nebo jak se to píše) bere prostředky na svou reklamu a na oněch dvacet nebo kolik Golfů. Vy všichni kdo jste si tam cokoliv koupili jste nemalou měrou na onu reklamní kampaň tučně přispěli. Zboží co... celý příspěvek >
Nova pila - nelze nastartovat, 12.3.2008
Jak je to se startováním motorových pil. Karburátor těchto přístrojů funguje tak, že střídáním podtlaku a přetlaku v klikové skříni se pomocí kanálku do karburátoru rozechvívá membrána podávacího čerpadla paliva. Pokud ještě nebyl karburátor zaplněn... celý příspěvek >
Olej do benzinu pro pilu, 12.3.2008
Řadu roků jsem pracoval s pilou HQ 262 potom HQ 362 nyní používám na hrubší práci HQ 372 a na odvětvování HQ 346. Vždy koupím desetilitrové balení Mogulu TSF a když ho vymažu tak koupím další atd. Mísím v poměru asi 1:45 a nikdy za dobu používání TSF... celý příspěvek >
Další diskuze:  21  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika