Příspěvky uživatele - 138.131

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Plody na rajčatech nerostou, 27.6.2013
letos to stojí za prd, už sem myslela že to mám jen já.Venku ale nějaká rajčátka mám, ale málo, pokud nesplesniví... zítra budu stříkat Ridomilem.Foliák sem už oželela, nechám to osudu, stejně nic nenadělám.Zatím mám pár papriček ve foliáku, Bohužel... celý příspěvek >
Zelenina, kterou nenapadá mšice, 27.6.2013
no nějak to vymyslím, zajímavé,že nikdy nebyly na těch okurkách, když tam bývaly dříve.Mám malou zahrádku, tak musím moc přemýšlet co kam, jak to poprohazovat, aby to pasovalo.I ty fazole nejsou špatný nápad, možná by tam mohly být i rajčata, ale na... celý příspěvek >
Zelenina, kterou nenapadá mšice, 26.6.2013
záhon s paprikami mám olemovaný mangoldem, na ten nejdou, ale toho člověk potřebuje trochu, mezi paprikami sou i rajčata.Těch si nevšímají.Nejvíc jich bývá na rybízi, kousek od paprik.Jinak rostlin na opačném konci zahrádky si nevšímají, jsou tam... celý příspěvek >
ano cukety by také šly, ale na tom místě by byla asi menší násada plodů, slunce zde svítí od cca půl desáté do tří, a pak chvíli před večerem.
od pěstování cibule sem upustila, protože je u nás poměrně těžká půda, takže nic moc, ale byly tu pěkné cibulky ze semínek, takové ty zavařovačky.Tak snad tyto.Mám tu totiž plácek, nyní sou tu papriky, které napadají mšice/poblíž je rybíz/,a... celý příspěvek >
Odpadávání květů paprik, 26.6.2013
moje beraní rohy udělaly nějaké plody i venku v té zimě, potom ale vypadalo že natáhnou ráfy... teď vypadají otřesně jeden sem vyhodila, ostatní trochu obrůstají, teď ovšem zas zima včera 11 stupńů, ato sme 27O, m.n.m.Ve foliáku sou rostliny lepší... celý příspěvek >
Odpadávání květů paprik, 26.6.2013
bohužel, je to tak-papriky sou letos na odpis
Zelenina, kterou nenapadá mšice, 25.6.2013
je něco takového ? /a snáší navíc polostín/
Haveď na rajčiakoch a zemiakoch, 24.6.2013
je to dřepčík, letos jich je hodně, rajčata mají ve velké oblibě, i když hlavně napadají spodní listy, nebo živořící rostliny.U nás sou také.Jak rostlina odrůstá, obyčejně už jí příliš neuškodí.Zvláš´t mu chutnají rostliny s jemnějšími listy, třeba... celý příspěvek >
Po cem se umi hokaido pnout?, 24.6.2013
myslím že dýně sama vyleze kdekoli-loni sem měla jednu sazenici na jabloni, a nikdo ji tam nenaváděl.
Plody na rajčatech nerostou, 24.6.2013
dveře do foliáku mám pořád otevřeny, rajčata zalévám v horku co dva dny, ale i ten druhý den to není nutné, hlína není suchá.Jinak také-foliák plný obřích oblud, všude listí a plody nikde.Příští rok sem půjdou papriky a lilky.Lilek tu pěkně nakvétá.
ůplně pro upřesnění, folie je podkladově průhledná, na ní zelená mřížka velmi drobná, takže světlo vevnitř jde opravdu do zelena.Nejhůř sou na tom rostliny vzadu býčí srdce, a Yellow Gazi, pro mne bohužel nejcennější, ale býčí srdce bez plodů jsou i... celý příspěvek >
proboha proč ale takové folníky prodávají.Nemám to nějaké podomácku.Celý komplet konstrukce a plachta je originál z ochodu...
Plody na rajčatech nerostou, 23.6.2013
ono je to celé natažené v kuse, dveře sou rolovací, skoro přes celou kratší stenu, jsou pořád otevřeny.Přímo proti těm dveřím svítí slunko v ranních hodinách, asi do půl desáté.Ještě mám menší foliák, to je jen taková bouda asi 2 x   0,7m,... celý příspěvek >
Plody na rajčatech nerostou, 23.6.2013
to je vše pěkné, ale co teď s tím...
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika