|
Příspěvky uživatele - 148.26
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Přerostlý plevel v bramborách, 19.6.2013 Myslim ze takyto postrek neexistuje. |  | Herbicidy na zahradě aneb Konec rajčat v Čechách?, 18.6.2013 Kolko horciku alebo amoniaku obsahuje kompost, sa asi ani zistit neda, nakolko kazdy dava do kompostu niecoho viac niecoho menej. Napr. kompost z listia a posekanej travy je nieco ine ako kompost z listia, posekanej travy, a slepacej podstielky. S... celý příspěvek > |  |
|  | Brambory Laura - jak rostou?, 17.6.2013 Dobry den, ja som v pestovani zemiakov amater, ale aj tak skusim na nieco odpovedat. Na jednom ruskom fore, uzivatel robil pokus s vystipovanim (neviem aka to uz bola odroda), ale vynos bol skoro rovnaky ako na riadkoch kde kvety... celý příspěvek > |  | Sklizeň rajčat 2013, 16.6.2013 nj moje bejbina vyzeraju tiez inak, zajtra pridam fotky. Kazdopadne pekne to mate. |  | Ohýbať letorasty?, 16.6.2013 Ked su tazne vyviazane do vodorovnej polohy, tak rast letorastov je potom rovnomernejsi. No pokial ide o rodivost, tak ci ho vyviazete tak ci onak, o jeho nasade uz je rozhodnute predtym. |  | Sklizeň rajčat 2013, 16.6.2013 Inspirovany temou ktora bola zalezona minuly rok, zakladam preventivne na rajcata osobitnu temu, nakolko tak ako sa nemaju miesat hrusky s jablkami, tak neni vhodne miesat papriky s rajcinami. (bolo by tu toho vela)
Ziadne foto zatial nepridavam,... celý příspěvek > |  | Papriky - 2013, 16.6.2013 Ked sa este da, tak zmente prosim nazov temi iba na papriky, a na paradajky sa zalozi nova, lebo tu toho bude vela, a bude to vsetko pomiesane. |  | Zaštipované keříčkové rajče, 15.6.2013 Bude to OT, ale mne sa to stalo na vinicovom kry. Letorast s ktorym som pocital do buducej sezony (na predlzenie vertika), sa mi asi za 7 listom dobrovolne ukoncil, a to tak ze namiesto vrcholu vyrastli dva uponky, ktorymi sa vinic prichytava o... celý příspěvek > |  | Vinic zakvitne ale sa nevyvinu bobule... Prosim o radu, 15.6.2013 Aka je to odroda? |  | Usychání švestek, třešní, 15.6.2013 Takze aj Toptaste je nou napadana? |  |
|  | Grace Star, 13.6.2013 Nevyriesilo by to natiahnutie siete? |  | Jaký postřikovač?, 13.6.2013 Mam Gardenu ale 12L, ma vysuvaciu teleskopicku tyc, vyborna kvalita, som spokojny(trochu vysia pociatocna cena). Ci vyrabaju aj mensie objemy neviem. |  | Světlušky 2013, 13.6.2013 My tu mame este len rok 2013 ale zatial som ich nevidel. ;) |  | Odrůda rajčete, 12.6.2013 To je vas nazor, ale ak by fakt nestala za nic, tak by nebola asi najpestovanejsou odrodou. U nas na dedine ju stale velmi vela ludi pestuje (skoro kazdy kto pestuje rajcata). Podla môjho nazoru je tato odroda uz v dnesnej dobe prekonana. |  | Skore zemiaky - vlastna uroda, 12.6.2013 Pani Jirina, ake odrody mate? |  |
 |
|
|
|