Příspěvky uživatele - 148.26

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Přerostlý plevel v bramborách, 19.6.2013
Myslim ze takyto postrek neexistuje.
Herbicidy na zahradě aneb Konec rajčat v Čechách?, 18.6.2013
Kolko horciku alebo amoniaku obsahuje kompost, sa asi ani zistit neda, nakolko kazdy dava do kompostu niecoho viac niecoho menej. Napr. kompost z listia a posekanej travy je nieco ine ako kompost z listia, posekanej travy, a slepacej podstielky. S... celý příspěvek >
Brambory Laura - jak rostou?, 17.6.2013
Dobry den, ja som v pestovani zemiakov amater, ale aj tak skusim na nieco odpovedat. Na jednom ruskom fore, uzivatel robil pokus s vystipovanim (neviem aka to uz bola odroda), ale vynos bol skoro rovnaky ako na riadkoch kde kvety... celý příspěvek >
Sklizeň rajčat 2013, 16.6.2013
nj moje bejbina vyzeraju tiez inak, zajtra pridam fotky. Kazdopadne pekne to mate.
Ohýbať letorasty?, 16.6.2013
Ked su tazne vyviazane do vodorovnej polohy, tak rast letorastov je potom rovnomernejsi. No pokial ide o rodivost, tak ci ho vyviazete tak ci onak, o jeho nasade uz je rozhodnute predtym.
Sklizeň rajčat 2013, 16.6.2013
Inspirovany temou ktora bola zalezona minuly rok, zakladam preventivne na rajcata osobitnu temu, nakolko tak ako sa nemaju miesat hrusky s jablkami, tak neni vhodne miesat papriky s rajcinami. (bolo by tu toho vela) Ziadne foto zatial nepridavam,... celý příspěvek >
Papriky - 2013, 16.6.2013
Ked sa este da, tak zmente prosim nazov temi iba na papriky, a na paradajky sa zalozi nova, lebo tu toho bude vela, a bude to vsetko pomiesane.
Zaštipované keříčkové rajče, 15.6.2013
Bude to OT, ale mne sa to stalo na vinicovom kry. Letorast s ktorym som pocital do buducej sezony (na predlzenie vertika), sa mi asi za 7 listom dobrovolne ukoncil, a to tak ze namiesto vrcholu vyrastli dva uponky, ktorymi sa vinic prichytava o... celý příspěvek >
Vinic zakvitne ale sa nevyvinu bobule... Prosim o radu, 15.6.2013
Aka je to odroda?
Usychání švestek, třešní, 15.6.2013
Takze aj Toptaste je nou napadana? 
Grace Star, 13.6.2013
Nevyriesilo by to natiahnutie siete?
Jaký postřikovač?, 13.6.2013
Mam Gardenu ale 12L, ma vysuvaciu teleskopicku tyc, vyborna kvalita, som spokojny(trochu vysia pociatocna cena). Ci vyrabaju aj mensie objemy neviem.
Světlušky 2013, 13.6.2013
My tu mame este len rok 2013 ale zatial som ich nevidel. ;)
Odrůda rajčete, 12.6.2013
To je vas nazor, ale ak by fakt nestala za nic, tak by nebola asi najpestovanejsou odrodou. U nas na dedine ju stale velmi vela ludi pestuje (skoro kazdy kto pestuje rajcata). Podla môjho nazoru je tato odroda uz v dnesnej dobe prekonana.
Skore zemiaky - vlastna uroda, 12.6.2013
Pani Jirina, ake odrody mate?
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika