|
Příspěvky uživatele - 172.19
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Proč réva nekvete?, 4.6.2013 no oni taky pisou v kazde knize neco jine a kdo se v tom ma vyznat.Ja ani zadny tvar nepozaduji, chtela bych jen aby mi reva obrostla chatu a zabradli a taky zaplodila, no snad jsem ji tim zkracovanim zas tak neublizila doufam. |  | Proč réva nekvete?, 3.6.2013 Abych pravdu rekla nezkoumala jsem to, mam kdyztak vylamat ty co rostou z lonskeho nebo spist ty co rostou z predlonskeho?nebo je to asi jedno, ne? |  |
|  | Proč réva nekvete?, 3.6.2013 Tak dekuji za radu, jakmile prestane ten neustaly lijak a dostanem se na chatu tak to udelam, na jare necham delsi prihodim kompostem a snad se dockame |  | Proč réva nekvete?, 3.6.2013 No snad se s detmi taky uz dockame, cim je dobre hnojit?Mam k dispozici nas vykvaseny slepicak, konsky hnuj anebo kompost?Chemicke nedavam mame ekozahradu.Diky. |  | Proč réva nekvete?, 3.6.2013 Je to odruda Alden.Prave ty vyhony se mi zdaji moc nahusto, takze necham asi max.5vyhonu?A pristi rok zjara mam tyto vyhony nechat treba i na deset ocek?Dekuji |  | Proč réva nekvete?, 3.6.2013 dobry den, prosim zkusenejsi pestitele o radu.Na podzim 2011 jsem vysadila tri keriky stolni modre odrudy z OBI.Netroufam si odhadnout jak mohly byt stare, pocitam ze cca 3roky.Vysadila jsem je ke kamenne zdi na jihovychod, slunko na ne sviti od rana... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|