Příspěvky uživatele - 162.73

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vinic do severnej oblasti, 3.6.2013
Ďakujem za info! Keby ste nezachránil sortu Cayuga White, dajte vedieť, nastrihám Vám rezky. Robíte aj víno?
Vylamování květů u mladých stromků, 3.6.2013
Podľa mojích skúseností niekoľko plodov ponechaných v mladej korunke druhým rokom po výsadbe nepribrzdí výrazne rast mladého stromku. Faktorov, ktoré ovplyvňujú rast mladej broskyňky je veľa: lokalita, zloženie a štruktúra pôdy- najlepšie odpočatej,... celý příspěvek >
Spomienka na jablká 2012, 2.6.2013 Obsahuje fotku
Minulý rok ma prekvapil úrodou broskýň, marhúľ a hrozna. Ročník 2012 bol pre cukornatosť a kvalitu vína takisto skvelý ako ten predchádzajúci. O to viac ma teší prvých 40 litrov voňavého červeného biovína, ktoré som dorobil zo slušnej úrody... celý příspěvek >
Třešeň nebo sladká Višeň - hledám vhodnou odrůdu, 2.6.2013
Pozdravujem diskutujúcich na tému Rodivosť Kordie! Libor, svokrova Karešova je super! Slinky sa zbiehajú. Názor p.Rostislavíka ohľadne vplyvu bóru príp. iných stopových prvkov na kvalitu fertilizácie sa zhoduje s názorom Ing.Ďurišovej z... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika