|
Příspěvky uživatele - 39.55
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co se děje s rajčatami, 2.6.2013 Ďakujem Vám velmi pekne.Ja mám odrody Čierny Krym, Býčie srdce,,Cherokee, Ildy Hana, všetky idu pekne do kvetu, tak nech sa nám darí.Jaro. |  | Co vaše réva? (2013), 2.6.2013 Dobrý večer. Može mi prosim Vás niekto poradiť čo má robiť? Mám vysadených pár kríkov červenej stolovej odrody Lidi, alebo Suzi na 100 percent neviem.Jedna je biela druha červena.Tá červena mi robí stále tie isté problémi. Nasadí malé strapce, a... celý příspěvek > |  |
|  | Co se děje s rajčatami, 2.6.2013 p.Katarína už som napísal, že neviem na sto percent, ale malo by to byť býčie srdce. A nechavate ten obrrovský kvet, alebo ho odstranujete? |  | Co se děje s rajčatami, 2.6.2013 Fotku už nestihnem lebo už je večer, možno zajtra.Skrátka, ako je strapec malých kvetov, v strede je jeden obrovský.Nevie to na sto percent, ale asi sa jedná o odrodu Býčie srdce. |  | Co se děje s rajčatami, 2.6.2013 Dobrý den, mám vysadené rajčiny v sklenníku, pekne rastu, už začínaju isť niektoré do kvetu. Neviem ale či je to vporiadku, keď nasadzuju niektoré odrody kvety, v strede je jeden obrovský a po okrajoch malé. mám tento veľký stredový kvet odstrániť,... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|