|
Příspěvky uživatele - 203.145
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Hibernal, 22.9.2013 Letos jsem na vyzrani postrikal jen dvakrát. Poslední dobou u nás dost prší a když to jde, jsem pryč a nebo nemám čas. Zatím jsou ale listy stále zelené, tak to možna zvládnu tuto neděli. Minuly týden jsme museli přikrytí síti i Hibernal, kosaci i... celý příspěvek > |  | Hibernal, 11.9.2013 U nich jsem to měl objednané již dvakrát a nikdy nakonec nic nedodali. Letos jsem sehnal velmi kvalitni vysadbovy materiál od pana Jedlicky z Kladrub u Vlašimi. Školku ma v nadm. Výšce přes 500 m n m. Sežene prakticky cokoli a nemusíte se... celý příspěvek > |  |
|  | Hibernal, 11.9.2013 Spon 2 m rady a 1,5 v rade. Vedeni na dva tazne, na kazdem 8 oček, probirku nedělám, ale dukladne zelené práce vč. Odstraneni časti listu kolem hroznu. Terén je svazity na jih, chráněny proti větrem, Vinohrad je na kopci. Hnojim na jaře N např.... celý příspěvek > |  | Hibernal, 2.6.2013 U me na vinohrade v Ceskem raji jsou starosti a letošním rokem obdobné. Roztoči byli zase po par dobrých letech opět vidět. Take jsem to podcenili a i kdyz byl preventivně aplikovan oleoekol a pak Omíte, moc to nezabralo. Dodatečné ošetření opět... celý příspěvek > |  | Hibernal, 2.11.2012 Odrudu Hibernal pěstuji v severních Čechách v nadm.výšce 400 m a každy rok je skvělá. Mám asi 30 hlav a na jaře mám objednaných 100 dalších. Strikam jen sirokospektralnimi přípravky 14 dni před květnem a 14 dni po od květu. 2 tažné, Kmínek cca 60 cm.... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|