|
Příspěvky uživatele - 147.190
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Žlté broskyne, 22.4.2013 Kedy dozrieva? |  | Strihani vinne revy, 25.2.2013 Kedy je najvhodnejsi cas vyslepit prebytocne puky na novom kmieniku? |  |
|  | Angrešt - řízkování, 23.2.2013 Vlani v marci som dal odrezky egresa do nadoby s vodou, z 8 sa prijali 2, po niekolkych tyzdnoch im zacali rast korene. Po vysadeni na zahradu pekne rastli. Este podotykam ze odrezky neboli zrovna idealne, takze v pripade kvalitnych odrezkov by mohla... celý příspěvek > |  | Čo je to za odrodu?, 30.12.2012  Zdravím, potreboval by som poradiť s určením odrody. Má ju jeden známy a chcem si ju namnožiť. Názov nevie ani on. Hrozno dozrieva na prelome augusta a septembra, bobule sú väčšie, mierne elipsovité, šupka je pevná, dužina chrumkavá. Má... celý příspěvek > |  | Co vaše réva? (2013), 25.12.2012 Nakoľko bývam vo vinárskej oblasti, tak sadím pre istotu všetko na podpníkoch (dunaj, bianca, solaris, regent). Akurát Perla Zali mám pravokorennú. Tento rok sa chcem pokúsiť vyrobiť si vlastné štepené sadenice. Ako podpník použijem samorodák, dúfam... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|