Příspěvky uživatele - 220.186

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Drtič větví Vares Shark, 16.2.2014
Na vlky a větvičky s průměrem od 1 do 2 cm není nic lepšího. Když to není rozvětvené, vpluje to tam vlastní vahou a žádné vtahování Vám chybět nebude. To co chcete mít do kamen samozřejmě drtí také, ale je právě ta nepříjemnost, že takovéto průměry... celý příspěvek >
Habr - spon, velikost sazenice, 15.2.2014
zákon schválnosti říká, že když to nepotřebujete, tak se to podaří. Dávám si visačky na tyčky (např. na začátku řádku mrkve, cibule, póru,...). Když jsem použil čerstvé habrové letorosty pro tento účel, tak jich 30% zakořenilo. Když jsem to samé... celý příspěvek >
Habr - spon, velikost sazenice, 13.2.2014
I když habr pěstujete jako keř, je botanicky řazen ke stromům. Podle zahlcení soudů bagatelními spory je definice "místní zvyklosti" velmi vágní a předběžná opatrnost velí, nechat si od souseda podepsat, že považuje habry u mne za živý plot... celý příspěvek >
Svícení při pěstování sadby, 13.2.2014
... asi srovnával starší materiály k T8, kde W/lm bylo udáváno pro příkon na vstupu předřadníku a novějšími materiály k T5, kde je již jednotně udáváno W/lm pro příkon na paticích trubic. Eliminuje se tak rozdílnost účinnosti předřadníků... celý příspěvek >
Svícení při pěstování sadby, 13.2.2014
Vámi jmenovaná zářivka "Phillips 36W 3250lm 6400K" má jakost světla 865 - tedy jak se píše v tomto vlákně je ze skupiny zářivek co dávají nejlepší poměr cena/výkon či vysoký FAR.
Kdy stříkat proti kadeřavosti v roce 2014, 13.2.2014
Kdyby 4 -6 hodin na optické zaschnutí + 2 hodiny přídavek na plnou adsorpci nestačilo, tak některé roky nepostříkám ani jednou, aby jsem měl jistotu, že jen nehnojím trávník mědí. Právě proto, že zasychání je proměnlivý čas, tak pro posouzení,... celý příspěvek >
Výběr elektrické řetězové pily, 13.2.2014
rozběhový proud je sice elektronikou snížen, ale obvykle jen na 1,1 násobek maximálního příkonu. Protože napětí v zásuvce se může pohybovat od 210V do 250V, tak proud při plném příkonu se může pohybovat od 8A do 9,5A a tedy rozběhový proud bude... celý příspěvek >
Habr - spon, velikost sazenice, 13.2.2014
podle nového občanského zákona nemůžete sázet blíže než jeden metr od hranice svého pozemku. Tedy pokud je drátěný plot na hranici pozemku, tak metr je minimum. Protože habr může dorůst větší výšky než 3 m, tak v pruhu 1-3 m od hranice pozemku... celý příspěvek >
Betonové odlitky na zahradu, 13.2.2014
Na vymazávání bednění (na stavbách) se používá řídká vazelína nebo vazelína s olejem. Klidně můžete použít i sádlo nebo lůj. Hlavně nevyklepávejte příliš brzo. Osobně bych radši použil cementotřískovou směs než klasický pískový beton. Čím... celý příspěvek >
Výběr elektrické řetězové pily, 13.2.2014
Potřebujete alespoň 8A a rozběhový až k 10A, takže ani naprázdno...
Kdy stříkat proti kadeřavosti v roce 2014, 12.2.2014
jsou tam rozdíly ve formulaci (WP × WG) a dávkování (6 kg/ha × 3,5 kg/ha)... Pokud bude při nižším dávkování Kocide účinnost stejná, pak je Kocide paradoxně levnější. Jen mám někde opsanou poznámku, že při použití profi-smáčedla mohu u rosiče... celý příspěvek >
Kalfas jako květináč - zdravotní hledisko, 10.2.2014
ano, polystyrén jako alternativa perlitu se vyrábí bez přídavných látek, které by jeho výrobu prodražovaly. To co jste našel je snůška polopravd nahrazujících jiné polopravdy tak, aby prodejce měl maximální odbyt. 2 metry dlouhé nádoby asi bude... celý příspěvek >
Elektrické zahradní nůžky, 9.2.2014
Mne u Ifaco zaráží, že je jich plno přes bazary a žádný oficiální servis. Když nakoupíte přes e-bay tak nevíte jestli máte itala nebo číńana...
Kalfas jako květináč - zdravotní hledisko, 9.2.2014
no. neušetříte. Ony ty poly\tyrénové květníky mají nižší životnost než dřevěné truhlíky. Ad sajrajty - u konkrétních desek si najděte kolik obsahují tzv. zpomalovačů hoření a pak si najděte, co to je a jaký mají vliv na lidské zdraví. Ty... celý příspěvek >
Hodnocení vari, 9.2.2014
dejte to odborníkům vyčistit. Když si někdo koupí profi sestavu aby s ní pak nejezdil, tak je taky schopný nechat v karburátoru před zimou pohonnou směs a po třech zimách pak tam jsou úsady oleje z odpařeného benzínu či podobné "drobnosti". A než si... celý příspěvek >
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika