Příspěvky uživatele - 220.186

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Založení trávníku - typ půdy, 31.3.2014
ano vermikutace (kypření žížalami) je lepší než vertikutace (kypření vertikutačnímu hráběmi apod.). Ale stále platí, humus ve struktuře ničím nenahradíš, ani hydrogelem.
M26 a myši, 31.3.2014
No, ve čtvrtek mi přišly poštou náhradní v nestandardu, takže z letošního jarního roubování sice nebude nic, ale od včerejška mám nasázeno se stoprocentní rezervou. Navíc začnou přes léto po zahradě lítat děti a hlodavci se stáhnou tam kde bude mimo... celý příspěvek >
Záměna podnože u stromku z ovocné školky Mezice, 31.3.2014
Omlouvám se, jestli Vám připadla moje odpověď arogantní. Mně například Váš názor, že je jiná podnož zjištěná jednoznačně až po 12 letech připadá trochu zavádějící. Faktorů je mnoho od nesprávného hnojení, kdy jste nedával "dusík navíc pro trávu" a... celý příspěvek >
Záměna podnože u stromku z ovocné školky Mezice, 30.3.2014
Pokud prvních 7 let rostl astromek jako z vody, tak máte tu deklarovanou A2. To, že 12 let nehnojíte je věc druhá. I A2 potřebuje hnojení, pokud má mít přírůstky a koruna zmlazovací řez, pokud strom zbabčí.
Australsky rozmar prirody, 29.3.2014
Jenže chiméra by nebyla takhle jen na jednom plodu, ale i v rámci větve či stromu nepravidelně  "zdvojená"...
Mandloň - prunus amygdalus, 28.3.2014
Ano, jsou odrůdy i pro okrajové polohy, které jsou méně náročné než broskvoně typu RedHaven. Pro opylování je většinou postačující přítomnost jakékoliv broskvoně kvetoucí ve stejném termínu. Jednu odrůdu co mám a kvete nyní považuji za samosprašnou,... celý příspěvek >
Australsky rozmar prirody, 28.3.2014
A už jste někdy někdo zkoušel ochranný faktor krémů na opalování tím, že by jste s ním namalovali na jablko jakýkoliv motiv? Už jste se fotili s jablkem nesoucím Váš podpis? (nebo šmoulu).
Jarní očkování - jaké máte výsledky?, 28.3.2014
možná ano, ale ty dva týdny zpátky byly očka na spodní třetině výhonu se sotva znatelně roztaženými šupinami na pupenech a nyní už asi nenajdete vhodný výhon pro odběr oček. Já jsem bral větvičky, co mi šly na severní straně koruny do cesty a tak... celý příspěvek >
Jarní očkování - jaké máte výsledky?, 28.3.2014
Tak jsem v minulém období "veder" kolem 17°C před 14-18 dny provedl zkusmo očkovat Forketem na slivoňovou podnož a dneska koukal, že už spolehlivě všechna očka raší. No zatím jsem úvazek nepovoloval, to nechám až asi za měsíc nebo až skončí hlavní... celý příspěvek >
Hydrogel?, 28.3.2014
Polyakrylamid je karcinogen jen pokud se dostane do krve, v půdě neškodí ničemu a hydrogel samotný konzumovat nebudete. Jeho nevýhodou je spíše to, že se biodegraduje rychleji, než jiné hydrogely, ale to není otázka zdravotní, nýbrž... celý příspěvek >
Průměr hadice k zahradní vodárně, 27.3.2014
Pokud máte domácí vodárnu s presscontrolem / tlakovým spínačem, tak ten má nastavený zpravidla vypínací tlak na 60% maximálního výtlaku použitého čerpadla. Tedy tlak na vstupu do hadice bude kolísat mezi 1,8 a 3,0 bar a průtok bude při 20 metrové 3/4... celý příspěvek >
Jak pěstovat topinambur aby se nešířil k sousedům, 25.3.2014
taky pomáhá vhodné pH, topinambur nemá rád příliš kyselé půdy, ale lehké zásadité přímo myluje.
a pak je ještě rada typu vyhánění čerta-ďáblem = topinamburu-hryzcem
Drtič větví Vares Shark, 25.3.2014
Z tyčkových rajčat neuděláte štěpku ale drť. Nehrajte si na slovíčka, důležitější je pochopit správné používání prakticky a nikoliv umět to správně pojmenovat slovy.
No to není nejšťastnější nápad - slunečnici topinambur jako živý plot. Proti rozšíření je důležité po prvních mrazech co spálí listy sklidit celou rostlinu a hlízy vybrat do posledního kousku. Ty co budete házet do kompostu je dobré poškodit... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika