Příspěvky uživatele - 138.131

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Paprika Boneta, 13.2.2014
no snad se vydaří líp než Amy loni.Semínka Bonety moc dobře nevyklíčily, asi polovina a rostlinky lehce zaostávají za ostatními odrůdami.
nikdo nic? Mám ji jako náhradu odrůdy Amy, ta se mi vůbec loni nevydařila-sazenice něco chytly,/vypadalo to jako onemocnění Stolbur/,krom jedné sazenice, která pak byla nádherná a plná plodů, stály za houby.
jajk se Vám osvědčila, kdo pěstoval v předešlých letech?
Lilkoviště 2014, 12.2.2014
já ve foliáku žádné breberky neměla, rostina byla pěkná, ale květy opadaly neoplozené.Pak se udělal jeden plod.Venku byla rostlina strašná, taky jeden plod, ale o měsíc dříve.
pole to je ono, když sem je tam pěstovala, paráda,bylo to bez problémů, a to sem o lilcích nevěděla nic-jen že jsou chutné, a jak vypadají.Inu, jak se to říká o hloupém sedláku...
já sem měla papriky pěkné/ krom Amy/,rajčat bylo jak máku.Ty lilky mi tu moc nejdou celkem nikdy, zkusím jiné místo na zahradě.Máte je venku, na jakém místě, je tam celodenně slunce?
no loni sem měla dvě ubohé rostlinky a na každé jeden malý plod.Jednu ve foliáku, tam se plod trhal v srpnu-koncem, venku byl plod okolo 25.července.Nestálo to za moc.Dřív sem pěstovala na poli ve 200m, to bylo jiné, ale na zahradě o km dál to... celý příspěvek >
mě lilky vyklíčily krásně, s paprikami sem též spokojená, krom odrůdy Boneta, jen 5O%,a ještě sem musela zafoliovaný kelímek dát na topení, jinak by s toho nic nebylo.Mezitím vyklíčily v pohodě i jakési rozmazlené skleníkové kapie z vybraných... celý příspěvek >
Lilky na obou obrázkách jsou nádherné
Lilkoviště 2014, 10.2.2014
já mám Violetta Lunga stejně jako loni, mě tu lilky moc nejdou, tak aspoń symbolicky 2 rostlinky
Papriky 2014, 10.2.2014
aha, na té fotce totiž vypadají velmi lákavě
Papriky 2014, 10.2.2014
tedy syrové se vůbec jíst nedají?
Papriky 2014, 10.2.2014
no ono na stránkách Semo ji i takto presentují, je tam foto na dlani a plody se skutečně zdají velké... myslela sem že kdo ví jak to bude, fotkám moc nevěřím, aby se prodaly semena se často udělá ledacos.Ale je to asi skutečně pravda.No mě vadit... celý příspěvek >
Papriky 2014, 9.2.2014
taky by mne zajímal rozdíl mezi Semarohem a Samarou.Jinak ty kořeninové papriky Žitava atd.-ptala sem se v poradně Semo, jestli se plody dají konzumovat i jinak než koření, ale nevím podle jakých kriterií zodpovídají dotazy... letos mi na 3 dotazy... celý příspěvek >
Papriky 2014, 9.2.2014
Ten Semaroh pěstujete poprvé, nebo už ste je měl i dříve?Koupila sem semínka, ale z prostorových důvodů je použiji až na rok, letos už mám plno malých sazeniček hodně odrůd.Tak se nedá nic dělat.Jak sou plody velké, silnostěnné,tenkostěnné, počet... celý příspěvek >
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika