Příspěvky uživatele - 176.163

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Únik vody z jezírka, 19.3.2013
Nevím to přesně protože jsem dopouštěla asi 3-4 krát ale určitě to bylo takových 20 cm a něco jsme dopouštěli ještě koncem listopadu. Mimoto tam byla na břehu hromada sněhu z pergoly co se rozpustila. Je tam hloubka asi 1,6 m a máme tam ryby i přes... celý příspěvek >
Nevíte někdo co je to za dřevinu?, 18.3.2013
Myslím že Kalina Bodnanská
Mrazy v březnu 2013, 18.3.2013
U nás celý den pod nulou / sever okresu BK/ a dopoledne začalo sněžit tak to bude na zahradě jak pod peřinou. Už je tam nějakých 8-10 cm. Tak doufám, že ten sníh vydrží přes ty mrazy co hlásí.
Kedluben gigant pěstování, 16.3.2013
Já vysévám asi v půlce dubna a zakrývám netkanou textilií.
Lilie, 16.3.2013
Já jsem měla pod liliemi nasázeny aksamitníky ty drobnokvěté a loni jsem tam na jaře zkusila nasadit drobnokvěté macešky které se vysemenily tak na jaře pouze vyjednotím.
Aloe vera - je to tak správně?, 16.3.2013
Zatím nic neseřezávejte, pokud by list odumíral uplně zbledne a začne od špičky jakoby schnout. Pokud budete chtít gel z listů zpracovávat tak musíte počkat až bude aloe starší ty dva roky minimálně. Pokud jím potřebujete ošetřit například spáleninu,... celý příspěvek >
Mrazy v březnu 2013, 16.3.2013
U nás JM kraj bylo ráno -9 ale podle předpovědi by to mělo být nejchladnější ráno a teploty by měly jít nahoru, ale u nás jsme bez sněhové pokrývky a to odpolední sluníčko má sílu.
Únik vody z jezírka, 16.3.2013
Až nebudou hrozit nízké noční teploty tak dopusťte vodu a sledujte jestli hladina neklesá. Ten úbytek může být po zimě, pokud by však hladina opět klesla tak došlo k poškození fólie. Já jsem před týdnem také dopouštěla vodu protože byla po zimě... celý příspěvek >
Seminka s vlastni zahradky, 15.3.2013
Také si z některých dýní sbírám vlastní osivo protože nám chutnají a nedají se snadno sehnat. Většinou si je vybírám z nejlepších plodů a uchovávám je více let. Že by mě vyrostlo něco úplně jiného než byla mateční rostlina se mě nestalo nepatrné... celý příspěvek >
Ulehla vyklicena rajcata, 14.3.2013
Purple Rusian Plum mám letos taky. Máte s ním už zkušenosti já ho budu set letos poprvé, dostala jsem ho výměnou za cibule lilií pouze s informací, že je to nějaké tyčkové.
Kedluben gigant pěstování, 14.3.2013
Kedlubna Gigant je odolnější může se pěstovat jak z přímých výsevů tak z předpěstované sadby. Tento druh kedlubny, jak název napovídá dosahuje velkých rozměrů. Sklízí se v pozdním létě nebo na podzim a nedřevnatí. 
Mrazy v březnu 2013, 14.3.2013
Ta černá netkaná textilie vám bude ohřívat půdu a rostliny pod ní pokud bude svítit slunce. Tu bych určitě sundala a nechala bych cibuloviny volně nebo použila bílou netkanou. Já mám tulipány narašené asi 10 cm a nezakrývala jsem je vůbec. Teď je... celý příspěvek >
Kdy a jak rozsadit levanduli?, 13.3.2013
Levandule se nedá rozdělit, množí se semenem nebo se nechají zakořenit řízky můžete zkusit i zahřížit větvičku. Já osobně si levandule množím semenem.
Balkonové květiny ve větrné lokalitě, 11.3.2013
Napadá mě bidens, verbena, bakopa, vitálka muškáty-odrůdy s drobnějšími listy. Zkuste vybírat rostliny které nemají křehké výhonky.
Fazole Gusty, 10.3.2013
Toto je nejlepší odrůda pro sklizeň lusků na zeleno co jsem vyzkoušela. Také je seju postupně až do června. 
Další diskuze:  6,  7,  8,  9,  10  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika