|
Příspěvky uživatele - 217.92
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Neznámá pnoucí růže, 18.4.2015 Děkuji všem, nejspíš máte pravdu, bude to Westerland a může skutečně dosáhnout až 3 m, je opravdu mohutná., už se na ni zase těším. |  | Neznámá pnoucí růže, 29.9.2014  Prosím znalé milovníky růží, zda by mi pomohli určit 2 pnoucí růže, které mám na zahradě.První z nich je růžovožlutá, voňavá a mohutná. Byla mi prodána jako New Dawn, ale to určitě není. Myslím, že by to mohla být Maigold, ale plete mě, že se o ní... celý příspěvek > |  |
|  | Co je truskavec?, 1.6.2013 Tuhle jahůdku dobře znám, jako děti jsme se jich najedly spoustu. Na Táborsku byla dosti často k vidění. A měla svoji specifickou vůni a chuť, moc dobrou. Ale teď žiji v jiném kraji a dlouho jsem se s ní nesetkala. Ach jo!! |  |
|
|
|