Příspěvky uživatele - 90.250

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Je už čas na výsadbu trvalek?, 30.3.2013
Taky čekám. Už jsem v garáži málem usušila jeden flox. Co já vím, jestli trvalky vystrčit aspon na terasu?
Stromkový šeřík - jak tvarovat korunku?, 18.3.2013
Roubovaný určitě není, tchán už nějaké stromky za těch 30 let rozdal zájemcům a kvetly jako původní strom. Druh samozřejmě neznám, je to ale strom s nízkým kmenem, květy jsou větší jak u klasika bílého, takové tmavé, fialovočervené a nádherně voní. I... celý příspěvek >
Název květiny, 18.3.2013
Je. Mám to doma a kvetlo mi to jako ony.
Stromkový šeřík - jak tvarovat korunku?, 17.3.2013
Dobře, je možné, že záleží na kultivaru? Že budou odnožovat méně, když mateční rostliny mívají 1-2 výmladky ročně? Rostou 2 stromy vedle sebe, v okolí jsem žádný šeřík neviděla. Pravděpodobné je tedy opylení těch 2.. Jinak, bude-li stromek... celý příspěvek >
Velmi Vám děkuji, za radu i povzbuzení.
Je to možné, vím, že rádi odnožují. Ale původní rostlina je mnohaletý strom, (mají 2), výmladek je 1 -2 ročně. A v naší obci je také jeden takový strom a nijak mohutně keřovitě nezarůstá?
Děkuji, korunky tvaroval ještě tchán.. Tak je nechám volně a uvidím v dalších letech, jak budou vypadat. Místa mají kolem dost.
Lído děkuji, vím, že je lepší řez po odkvětu. Pochybuji však, že tyto odkopky letos pokvetou. Snad někdo poradí, co s korunkou.
Stromkový šeřík - jak tvarovat korunku?, 16.3.2013 Obsahuje fotku
Ještě ten druhý
Stromkový šeřík - jak tvarovat korunku?, 16.3.2013 Obsahuje fotku
Dobrý den, tchán loni vysadil dva odkopky šeříku. Prosím o radu, co s korunkami. Jestli je nechat větvit přirozeně, popř. jak stříhat. Tchán nedávno bohužel zemřel a já si nevím rady. Na druhou stranu je nechci pokazit, pro mého muže mají nemalý... celý příspěvek >
Mrazy v březnu 2013, 15.3.2013
Jak já vám s těmi hormony rozumím, o tom bych taky mohla lecos vyprávět ! No, já jsem taky spíš začátečník, ale myslím, že cibule přežijou. Nechala bych natě úplně uschnout na rostlině, nějaký chlorofyl tam snad živý zůstane a zásoby na příští rok... celý příspěvek >
Mrazy v březnu 2013, 15.3.2013
No tak to je teda březen, držím pěsti ať elektrika jde. Zas pozitivum je ten sníh pro rostliny, bude chránit aspoň trochu před mrazem.
Montbrécie - vyndaváte?, 15.3.2013
Děkuji.
Montbrécie - vyndaváte?, 14.3.2013
Dobrý den, dostala jsem kolekci velkokvětých montbrécií. Prý je můžu nechat v zemi v zahradě. Na netu jsem našla něco jiného. Jaké jsou vaše zkušenosti? Děkuji.
Pěstování rozmarýnu, 13.3.2013
Také mi už 2 venku vymrzly, přenášet je nechci a nebudu. Teď jsem objednala u Krulichových odrůdu, kterou měli asi 2 zimy s úspěchem venku. Dám ji k terase na jih, je to chráněná poloha. Loni mi na ní nepomrzly rajčata, o kus dál v záhonu byly na... celý příspěvek >
Další diskuze:  678  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika