|
Příspěvky uživatele - 136.41
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Miraclaude, 20.8.2013 A jaká je odlučitelnost pecky? |  | Višeň, 15.8.2013 Martino zdá se, že Eshop Sta... vyslyšel vaše dotazy a pro podzimní nabídku připravil višeň šitou přesně na vás. Odrůda Maliga - je prý sladkokyselá, samosprašná, obří plody dozrávající v červnu a jako bonus ještě má být malého vzrůstu :-) No to už... celý příspěvek > |  |
|  | Višeň Erdi Botermo, 14.8.2013 Můžete, prosím, blíže objasnit nevýhody a nectnosti višně Meteor Korai? Její proklamovaná dobrá chuť a rannost pro mne byla doposud dost lákavá, Plánoval jsem její nákup. Děkuji. Jindra |  | Kanadská borůvka - neprospívá, 19.7.2013 Tak já už tomu vůbec nerozumím. Po několika neúspešných pokusech jsem své poslední kanadky, tentokrát už pro jistotu zakoupené raději rovnou jako 3-leté, opravdu zasadil nejsprávněji jak jen bylo možno, hnojím a denně k nim tahám konve... celý příspěvek > |  | Třešeň Rainier, 26.6.2013 U mne Rainier na Coltu zatím ze všech vloni zasazených třešní, které jsou ale na G5, je nejvitálnější. Nejsilnější kmen, největší přírustky. Nasadil, a vzápětí shodil, asi 5 plůdků.
Je zajímavé, že právě Rainier jako jediný z mých 8-mi... celý příspěvek > |  | Třešeň nebo sladká Višeň - hledám vhodnou odrůdu, 30.5.2013 Proč vlastně nejsou k sehnání višně (sladkovišně) na málo vzrůstných podnožích á-la Gisel 5 apod.? Zatím vidím v nabídkách višní jako nejmenší podnože snad jen Colt, Mahabelku nebo Antypku. Která z těchto zminovaných podnoží má nejmenší vzrůst a... celý příspěvek > |  | Jaký strom vedle vody, 30.5.2013 Pokud vysokou hladinu vody nejlépe snáší slivoně, bylo by možno na takové místo umístit třeba i merunku, broskev na slivonové podnoži?
Mám podobný problém, 500 m. nadmořské výšky v úpatí kopce mi v jednom místě sadu vyvěrají zimní... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|