Příspěvky uživatele - 81.42

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zoufalá nabídka odrůd jabloní, 10.5.2013
Zoufalá nabídka odrůd jabloní. souhlasím. Na m9, nebo Pajam dosáhnete častější a vyšší sklizně, ale kratší skladovatelnosti a i horší chuti, než na M1, A2, nebo semenáči. Vždy je něco za něco. Wendy.
Zoufalá nabídka odrůd jabloní, 10.5.2013
Zoufalá nabídka odrůd jabloní. Virová kaménčitost hrušek? Vždy mi stačil Borax, nebo Pk-sol s boraxem a byla kaménčitost pryč. Wendy
Derave listy, 10.5.2013
Děravé listy. Může, ale taky nemusí. Mám nyní ti stejné na slivoních(hlavně Top F"urst a Haganta) a je to píďalka. Jednoduché ošetření. Lepší však, než chemii by byla hnízda sýkorek. Proto rozšiřuji budky a nejen pro sýkory i do nově vysázeného... celý příspěvek >
Opylování - čmeláčci, 10.5.2013
Opylování-čmeláčci. Chov čmeldů dostanete v Agrogen Troubsko za cca 2000kč. Apropo, víte jak se chová čmelák třeba na jahodách? Je to opylovací bagr-plody po jeho zásahu jsou perfektně vyvinuté. A létá za podstatně nižších teplot než včela. Jeden... celý příspěvek >
Včely vylézající ze země, 10.5.2013
Včely vylézající ze země. Pozorně jsem si přečetl všechny příspěvky a mám co dodat. Jako malý kluk, a toje už skoro 60 let, jsem na našem starém statku(než nám byl vyvlastněn), pozoroval spoustu samotářek, a nejen pozoroval, jako každé... celý příspěvek >
Světle zelené až žluté listy, 10.5.2013
Světle zelené až žluté listy. Taky bych to tipnul na chlorózu, ale po prostudování fotky mě napadl jeden starý příměr. Buďto na stromě, nebo pod stromem. Obojí nelze. A listové hnojivo v každém případku. Wendy
Postrik proti pilatce, 9.5.2013
Postřik proti pilatce. Je to muchnice zahradní(Bibio marci), Nebo více rozšířená muchnice březová (Bibio hortulans). Obě nejsou nebezpečné slivoním. Wendy
Nevím si rady s touto nemocí, 8.5.2013
Nevím si rady s touto nemocí Pan Václav Vinšálek. Nikdo není dokonalý, leč v tomto případě si stojím na svém. Určitš jte si všimnul perfektně vysečeného trávníku a mulče pod stromkem. Nevím, jak by se tam s nástupem chroby (škůdcem), tak... celý příspěvek >
Jaký je to škůdce?, 8.5.2013
Jaký je to škůdce?  Typhlodromus pyri- dravý roztoč. Wendy
Jaký je to škůdce?, 8.5.2013
Jaký je to škůdce? Zřejmě je to sviluška a na tu perfektně zabírá predátor Typhlodromus pyri- dravý roztoč. Máte- li v okolí velkovýsadby, zajeďte si a pžádejte o pár letorostů, nebo filcovou manžetu, kde se tento predátor chová. Po aplikaci do... celý příspěvek >
TopTaste?, 8.5.2013
Top Taste? Pan Rosti& slavík. Dle literatury je Top Taste slabě až středně bujně rostoucí. Dále pecka z bočního pohledu elipsovitá, z čelního pohledu úzce elipsovitá. Dužnina může na žebrech ojediněle ulpívat. Hodnocení sorty VALOR.... celý příspěvek >
Konec pesticidů pro zahrádkáře?, 7.5.2013
Konec pesticidů pro zahrádkáře? P. Mikeš 13 Zřejmě seč též bavíte přírodou. Tu svazenku jsem měl v jedné lokalitě na 5 ha a v druhé na 7,5 ha. Musím sdělit, že se mi u ní velmi dobře usínalo a při plném slunečním svitu a v pravé poledne(ne... celý příspěvek >
TopTaste?, 7.5.2013
Top taste? Durancie je specifická sorta. U nás v okolí Brna se sklízela vždy po prvních mrazících, kdy prdelka dostala vrásčitý charakter- scvrkla se, a plod byl v nejlepší konzumní zralosti, a nejen to, ale i vynikající pro pálení,... celý příspěvek >
TopTaste?, 7.5.2013
Top Taste? Dobrý večer pan Petr z Pardubic. Nevím, kdy vám ve Vašem prostředí zraje Domácí velkoplodá, ale i kdyby zrála o 10 nebo 15 dnů spíš, než u nás na moravě, stejně by Top Taste zrála v 1 dekádě (možná i v 2 dekádě) září. Pochybuji však,... celý příspěvek >
Konec pesticidů pro zahrádkáře?, 7.5.2013
Konec pesticidů pro zahrádkáře. Ještě pro upřesnění. Dle Mendelea včela medonosná opyluje max z 20 %. Vše ostatní mají na svědomí samotářky, motýli, čmeláci a jiná havěť. Apropo, viděl někdo z Vás Včelu třeba na Kozičkách (Bez černý)? Mně se to... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika