Příspěvky uživatele - 238.228

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Název trávy, 27.5.2013 Obsahuje fotku
Jen tak mimochodem jsem v Lednici byl minulý víkend a na ten náš "záhadný" trs trávy jsem také narazil. Tak ho přikládám na fotkách: i naživo si myslím, že se jedná o Pennisetum. Vzadu je vidět trs úzkolistého Miscanthusu (nejspíš tedy Gracillimus).... celý příspěvek >
Pavlonie plstnatá, 27.5.2013 Obsahuje fotku
A dnes jsem jel kolem a na focení jsem nezapomněl a měl jsem na něj čas. Tak přikládám všechny udělané fotky (bez cenzury). Bohužel nebylo pěkné počasí, bylo zataženo a fotím pouze mobilem (3,2Mpix). Tomu všemu - a mně samému - odpovídá "kvalita"... celý příspěvek >
Zmizení listů u ovocných stromů (zakrnění?), 27.5.2013 Obsahuje fotku
I já mám příklad hrušně s poškozenými listy.  Jsou to pláňata v úzkém pásu mezi polem a polní cestou. Už loni zjara byly ty hrušně, které měli větve nízko a zasahovaly na okraj pole silně poškozené, letos je na některých poškození také. Na fotce... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika