|
Příspěvky uživatele - 99.171
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kroucení listů a světle zelené skvrny na listech rajčat, 28.5.2015 A nebude to spíš reakce na chlad? Také je mám venku, listu jsou světlé, flekaté a neduživé. Ve skleníku je ta samá sadba 3x větší a listy krásně zelené |  | Jaká budete pěstovat rajčata v roce 2013?, 26.5.2013 Já asi žádné. Když se podívám na záhon s rajčaty, i když dobře přikrytými, tak je mi vůbec není dobře. Podchlazená, listy bledé,.. Ta zima neskončí. Ještě, že mám pár sazenic ve skleníku |  |
|  | Vyvazování rajčat ve skleníku, 5.4.2013 děkuji za odpověď, to určitě zkusím, mám hodně sazenic
|  | Vyvazování rajčat ve skleníku, 4.4.2013 Dívám se na Vaše fotky a zaujal mne počet rajčat u jedné tyče. Vždy jsem si myslela, že rajčata se sází po jedné sazenici a zdá se, že vy máte u každého drátu, nebo tyče 3-4 sazenice. Není to moc na jedno místo? Jaké s tím máte zkušenosti? Děkuji moc... celý příspěvek > |  | Jaká budete pěstovat rajčata v roce 2013?, 9.2.2013 Děkuji. Jen mne děsí ten web. nevím, jestli bych si troufla objednat je z zahraničí. Nemám s tím zkušenost. Myslela jsem, že se dají objednat na českém webu, ale děkuji za odpově´d
|  | Jaká budete pěstovat rajčata v roce 2013?, 9.2.2013 Ráda bych zkusila odrůdu Sladkaja Děvočka. Hodně jsem tady o ni četla. Můžete mi prosím poradit, kde lze sehnat semínka? Nikde jsem je na internetu nenašla ke koupení |  | Fleky na listech rajčat, 11.6.2012  Takhle to vypadá |  | Fleky na listech rajčat, 10.6.2012 Ve skleníku mám 2 druhy rajčat. Bejbino a Toro. Toro má sitě zelené listy, Bejbino je celkově drobnější - tenčí stonek a listy má světlejší. á však na nich světlé skvrny. Škůdce jsem nenašla. Mám 3 Bejbina na konci řady a jedno uprostřed Tora a fleky... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|