Příspěvky uživatele - 99.171

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kroucení listů a světle zelené skvrny na listech rajčat, 28.5.2015
A nebude to spíš reakce na chlad? Také je mám venku, listu jsou světlé, flekaté a neduživé. Ve skleníku je ta samá sadba 3x větší a listy krásně zelené
Jaká budete pěstovat rajčata v roce 2013?, 26.5.2013
Já asi žádné. Když se podívám na záhon s rajčaty, i když dobře přikrytými, tak je mi vůbec není dobře. Podchlazená, listy bledé,.. Ta zima neskončí. Ještě, že mám pár sazenic ve skleníku
Vyvazování rajčat ve skleníku, 5.4.2013
děkuji za odpověď, to určitě zkusím, mám hodně sazenic
Vyvazování rajčat ve skleníku, 4.4.2013
Dívám se na Vaše fotky a zaujal mne počet rajčat u jedné tyče. Vždy jsem si myslela, že rajčata se sází po jedné sazenici a zdá se, že vy máte u každého drátu, nebo tyče 3-4 sazenice. Není to moc na jedno místo? Jaké s tím máte zkušenosti? Děkuji moc... celý příspěvek >
Jaká budete pěstovat rajčata v roce 2013?, 9.2.2013
Děkuji. Jen mne děsí ten web. nevím, jestli bych si troufla objednat je z zahraničí. Nemám s tím zkušenost. Myslela jsem, že se dají objednat na českém webu, ale děkuji za odpově´d
Jaká budete pěstovat rajčata v roce 2013?, 9.2.2013
Ráda bych zkusila odrůdu Sladkaja Děvočka. Hodně jsem tady o ni četla. Můžete mi prosím poradit, kde lze sehnat semínka? Nikde jsem je na internetu nenašla ke koupení
Fleky na listech rajčat, 11.6.2012 Obsahuje fotku
Takhle to vypadá
Fleky na listech rajčat, 10.6.2012
Ve skleníku mám 2 druhy rajčat. Bejbino a Toro. Toro má sitě zelené listy, Bejbino je celkově drobnější - tenčí stonek a listy má světlejší. á však na nich světlé skvrny. Škůdce jsem nenašla. Mám 3 Bejbina na konci řady a jedno uprostřed Tora a fleky... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika