Příspěvky uživatele - 171.212

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zkušenosti ze sekačkou Nordix z OBI, 25.5.2013
Dobrý den, byl jsem natolik namíchnutý, že jsem ji chtěl vyhodit do nebezpečného odpadu... Vzal si ji nakonec můj tchán, kterému sekačku opravil šikovný senior :-) - Ten prohlásil, že startování muselo chodit blbě od začátku, protože tam bylo cosi... celý příspěvek >
Zkušenosti ze sekačkou Nordix z OBI, 10.5.2013
Obávám se, že toto pravidlo platilo tak cca před XX.lety, kdy ještě výrobní firmy "neinvestovaly"  do vývojovích oddělení, které nyní mají za úkol sestavit výrobek tak, aby žádná jeho součást výrazně nepřesáhla záruční dobu. Dnes jsme... celý příspěvek >
Zkušenosti ze sekačkou Nordix z OBI, 9.5.2013
Nordix jsem koupil vloni v OBI rovněž za akční cenu. Po pár posekání zahrady přestal fungovat pojezd tak, že občas zabírá jen pravé zadní kolo. Plasty u bočního výhozu se po nárazu uvolnily a vletěly dovnitř. Takže je rozsekal nůž na 1cm kousky.... celý příspěvek >
A-z centrum Neumann, 23.6.2009
Do prázdného obchodu v Kunraticích jsem vkročil 22.6.2009 s tím, že jsem nebyl rozhodnut, kterou ze 3-4 pil bych si chtěl koupit. Před obchodem štípal smrkové špalky asi 190cm pán, který následně v upoceném tričku vešel do obchodu a oslovil mě... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika