Příspěvky uživatele - 214.155

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pozor - křovinořez Hecht 145 BTS, 13.1.2014
Ano.I "šunt" může sloužit dlouhé roky.Záleží jak s ním zacházíte a staráte se o něj.Když jedete na benzín 1:50 na plný plyn 1/2 hod.,tak vám odejte i profi stroj za 10 ti násobnou cenu.Já osobně věřím více těm nejlevnějším výrobkům, než slušně se... celý příspěvek >
Křovinořez do 10 000? Prosím o radu, 1.7.2013
Honda je naprosta špička! Ať se to jiným výrobcům a prodejcům líbí, nebo ne.V podstatě nemá konkurenci.A je jedno, zda se jedná o křovák, sekačku,auto, motorku... Připouštím konkurenci u těch motorek.Až začne vyrábět motorové pily, tak se můžou začít... celý příspěvek >
Sekačka na plochu 1400 m2, 25.5.2013
Ano o teto sekačce je "řeč".Původní cena cca 13500,teď 9900.Pozor, tyto sekačky se již vybavují jen motory BS.Takže ty s Kawou jsou poslední kusy a pak šlus.Pokud by někdo snad chtěl pochybovat nad spolehlivosti a životnosti motoru Kaw.FJ 180,tak... celý příspěvek >
Sekačka na plochu 1400 m2, 24.5.2013
Hmm... Mám sekačku z marketu s motorem Kawasaki FJ180 a 4 stupňovou převodovkou.A zkušenost?V mokré a husté trávě po kolena ani nezaškytá i s ucpaným zadním a bočním výhozem.Jasně, na takovou trávu není rotačka, ale zkusít jsem to musel :o).Cena... celý příspěvek >
Fréza na sníh, když je velký mráz, 14.12.2010
Mám také frézu s motorem tecum. (MTD 611 5,5k).Nastartují na drc, hned vypnu sytič, nechám volnoběž.-resp. nejnižší nastavené otáčky, na vstup chladícího vzduchu nechám přisát kus novin (nač chladit studené),frézují sníh.Do 30cm, čerstvý, zmrzlý sníh... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika