Příspěvky uživatele - 4.22

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Modřín na kmínku, 24.5.2013
Dobrý den, chtěla bych si pořídit převislý modřín na kmínku.Zjistila jsem že je více druhů, jaký druh máte a jaké máte zkušenosti?
Co je to za chorobu?, 16.9.2012 Obsahuje fotku
tak ještě fotka znovu
Co je to za chorobu?, 16.9.2012 Obsahuje fotku
DALŠÍ FOTO... Flíčky na listech jsou od postřiku na houbové choroby
Co je to za chorobu?, 16.9.2012 Obsahuje fotku
Prosím o radu co schází možná přebývá mladému Rodedendronu, dostala jsem tento týden koupený ale něco mu asi je.Má flíčky a kroutí se listy nahoru
Úprava terénu a výsev trávy, 8.9.2012
Chtěla bych poradit koupila jsem zahradu 400m2.Musely jsme vykácet spoustu keřů a stromů, tím pádem jsou díry a pozemek je celkově do tvaru U, chci navézt hlínu a srovnat.Mám s původní zeminou něco podniknout, jako zrýt, odplevit?Nebo stačí pracovat... celý příspěvek >
Založení nového trávníku - co s chemicky zlikvidovaným původním trávníkem, 6.9.2012
Chtěla bych poradit s podobnou věcí.Mám pozemek ve tvaru U, chci navézt hlínu, srovnat.Mám s původní zeminou něco podniknout, jako odplevit zrýt?Nebo stačí pracovat až s návozem?Ten upravit, odplevit,vyčistit a následně zasít?
Zná někdo název?, 5.9.2012
Děkuji.Ta ošklivá díra je od přerostlého jalovce který překrýval tento stromeček.S tím tvarem nevím, koupila jsem zahradku a soused vedle ho má taky, ale malý a má tu korunu stáhlou do tohoto tvaru nějakým provázkem.
Zná někdo název?, 1.9.2012 Obsahuje fotku
Prosím znáte někdo název tohohle stromku?
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika