Příspěvky uživatele - 167.137

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Fíkovník, 20.5.2012
Zalévat a čekat, až obrazí od kořenů... Myslím, že dříve něbo později se to stane..
Přesazení révy, 20.5.2012
Je prosím možné přesadit ca 5 let starou révu? Vymrzla mi část tak bych tu řadu chtěl doplnit révou z jiného místa a tam koupit nové keře. Pokud ano, tak kdy přesadit? Díky!
Polské odrůdy maliníku, 24.4.2012
dobrý den, ví prosím někdo, kde se u nás případně někde v Polsku blíže našich hranic dají koupit polské odrůdy maliníků, např, Polana, o kterých byl článek v Zahrádkáři? díky! H.
Přežije Pelargonie mráz?, 9.4.2012
Mám zkušenost, že mráz do?? -2 bez problémů přežijí. Už se mi kolikrát stalo, že v dubnu na nich při sněhové přeháňce ležel sníh a přežily... Zonálky jsou možná ještě odolnější, hlavně starší rostliny.
Bejbino, 9.4.2012
Jak je to možné? Myslel jsem, že je určitý počet dní např. od vzejití, kdy rajče plodí... Potom jde o rané, polorané, pozdní odrůdy. Vaše tvrzení to popírá...
Bougainvillea v zimě, 8.4.2012
A co nedostatek světla v zimě?? Ten kritický není??H.
Paprikova semena červene Kapie z Lidlu, 14.3.2012
Udělal jsem to tak loni, ve Weidenu jsem koupil nádhernou kapii, semínka z ní byla do týdne venku, plody pěkný... rostliny byly mnohem vitálnější než nějaký přešlechtěný odrůdy koupený za drahý peníze..letos už je mám taky nasetý, opět bez... celý příspěvek >
Jak hluboko přesazovat (pikýrovat) papriky?, 12.3.2012
Pikýruji vždy až po děložní lístky, papriky i rajčata. A do zahradnického substrátu, 75 lt za ca 110 Kč.
Nejchutnější rajčata, 12.3.2012
V posledním receptáři píše paní Dušková o převislém rajčeti Tumblington Red a Yellow.  Má s ním někdo zkušenosti? Honza
Stanoviště pro rajčata, papriky, okurky, 12.3.2012
Dobrý den, někde jsem kdysi četl, že rajčatům se daří stále na stejném místě. Ted jsem četl v jednom časopise, že se nemají dávat po sobě. Jak to děláte vy? A u papriky a okurek? díky! Honza
Plíseň na substrátu, 4.3.2012
Posypat vrstvičkou písku.A jasně omezit zálivku.Honza
Holandská semena, 29.2.2012
Před měsícem jsem byl v Amsterdamu a na květinovém trhu byla velká většina semen italských. Nevím proč. Tak jsem si přivezl rajčata Principe Borghese, špičaté zelí a jedny ředkvičky vše made in italia! Jinak naše rajčata Tornádo, Bejbino a okurky... celý příspěvek >
Papriky - klíčivost semen, 27.2.2012
To je zajímavý názor, dosud jsem ho slyšel jen od pana Meisla z Kyjova, šlechtitele těch velkých paprik, častého návštěvníka Receptáře. Všichni ostatní, např. p.Šipoš z Pribety / Simona /, p.Teclová atd. doporučují do kelímků, Šipoš píše 0,5 lt.... celý příspěvek >
Další diskuze:  16  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika