Příspěvky uživatele - 224.39

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Poškození výhonů, 26.6.2013
Paľo: Stigmina carpophila
Roubování, 24.6.2013
Pokud nemáte jednoleté výhony, zkuste za kůru v červenci nebo spíš v srpnu.
Čačanská rodná, Katinka, 24.6.2013
Pan rosti&slavik: Ve středu to okouknu, myslím, že to bylo většího rozsahu. Podle mě to ale asi viróza bude.
Chrudimská, 20.6.2013
No, nevěřím tomu - to by byl už kolem toho velikej humbuk všech zainteresovaných. Navíc pan Miloš potvrzuje, ve výše uvedeném příspěvku, výskyt šarky na této odrůdě.
Jahody Elsanta, 20.6.2013
Nehodnotím, jen prodávám jak jsem koupil. Já mám svých 5 - 7 vybraných a vyzkoušených odrůd, které "prošly do finále" a které vyhovují místním podmínkám.
Vylamování květů u mladých stromků, 19.6.2013
Mohu potvrdit, že v zemědělském výzkumu je situace podobná, i když ne tak silně a v takovém měřítku. Ale co se "chce" prosadit, to se, kolikrát i přes (ne)logiku věci, prosadí. Jinak výsledky podobných výzkumů jsou často protichůdné, byť s odkazem na... celý příspěvek >
Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatky a obaleči na jádrovinách, 19.6.2013
Podle mě obaleč.
Obaleč švestkový - 1. generace, 19.6.2013
Ano, bude to první generace. Ono to nějakou dobu trvá od počátku letu motýlů do líhnutí housenek.
Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatky a obaleči na jádrovinách, 19.6.2013
Obaleči už řádí, plody vyžíraný, trusovitý - a pilatka to není.
Zoufalá nabídka odrůd jabloní, 19.6.2013
Proč hned kácet? Jestli víte, na čem stávající odrůdy máte a Vámi vybrané nové odrůdy jdou s touto (těmito) podnoží dohromady a tyto jsou v dobrém stavu, tak část sadu spíše přeroubujte.
Čačanská rodná, Katinka, 17.6.2013
Pěkné! Letos koukám, že švestky "dorostenky" se chtějí ukázat. Něco málo jsem protrhal, ale není v silách to provést na všech hodně plodících stromech důsledně, tak přišly na řadu podpěry, úrodě odlehčí i obaleč. 
Karešova nebo kaštánka, 17.6.2013
Nechám dozrát těch pár plodů - z toho zjistím, jestli jde o srdcovku (Kaštánka) nebo o chrupku. Jinak koukám, že vegetace je tady (SZ Čechy, cca 240 m n. m.) opožděná o 14 - 17 dní.
Karešova nebo kaštánka, 17.6.2013
Ano, porovnával jsem je a jsou zhruba ve stejné fázi jako plody Kordie. Nu což, nepotěšilo mě to, v létě se bude přeroubovávat.
Nahnutá Fuji, 17.6.2013
A vyvažte ji ke kůlu.
Grace Star, 13.6.2013
Uvádí se, že Grace Star zraje až 12 - 14 dní po odrůdě Burlat, takže v době zrání je velká pravděpodobnost, že "červíky" už mít bude. Jestli Vám jde pouze o ty červíky, tak spíš zvolte Sweet Early, která zraje před Burlatem.
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika