Příspěvky uživatele - 224.39

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Durancie vysokokmen, 12.11.2013
Pan Miloš už odpověděl za mě.
Stratifikace, 8.11.2013 Obsahuje fotku
Ze zkušeností z let minulých mohu říct, že u ZR stačí ponechat pecky klidně na povrchu půdy pod stromem. V předjaří samy pukají a klíčí. Toto jsem ale nezaznamenal u švestek, které naopak klíčí poměrně neochotně.
Rajka, 7.11.2013
Těžko říct. Takové společné aroma u Vandy a Rajky tam cítím - a ve vůni zvlášť (znovu jsem se o tom přesvědčil asi před hodinou, kdy jsem "očichával" vyzrálý, mastný plod Rajky). Přiznám se, že Šampion není mým šampiónem - sním jej, ale nijak... celý příspěvek >
Nejranější odrůdy meruněk, 7.11.2013
Jelikož vždy zpracujeme úrodu kdykoliv a v jakémkoliv množství, tak mně na rannosti moc nezáleželo. Ted mám odrůdy dle rannosti již rozdělené a rostoucí, letos jsem sortiment doplnil o Leskoru a v plánu byla i Radka (navíc na ZR, která se zde... celý příspěvek >
Rajka, 7.11.2013
Pane Petře, nespletl. ÚEB 1200/1 je hybrid Jolana × Rubín. Já v Rajce cítím z části podobné aroma (ale ne stejné) jako ve Vandě. Je to o vnímání chuti každého jedince.
Podzimní přihnojení, 6.11.2013
Vidím, že googlit umíte, tak můžete ostatním čtenářům přispět přímo Vy.
Podzimní přihnojení, 6.11.2013
Nic ve zlém, ten příklad s kompostárnou je mimo mísu. Od počátku do první fáze procesu kompostování se tato směs organických surovin nazývá zakládka. Nesprávně (ač dosti často používaně) se mluví o kompostu (zralý, nezralý, v první fázi, druhé fázi... celý příspěvek >
Jabloň Vanda, 5.11.2013
Pane Petře je otázkou, co považuje pan Sus za chuť výrazně aromatickou a jak má vyvinué chuťové buňky. Já se s Vandou poprvé setkal ve škole, kde jsme ji, shodou okolností s panem Susem, degustovali a tehdy vítězila v místních degustačních... celý příspěvek >
Jabloň Vanda, 4.11.2013
Tady letos Vanda, tak jako v letech předchozích, se standardní výbornou (pro mě) chutí, leč poprvé, zřejmě kvůli průběhu počasí během kvetení, byla úroda menší.
Coxova reneta (Cox´s Orange Renette, *1825 M.R. Cox v Colnbrook-Lawnu), 4.11.2013
Jo, jo, pane Petře a nejen na Mostecku, ale i tady na výsypkách vedle elektráren - před časem intenzivně obhospodařované sady postupně zpustly a dnes se likvidují a mění na pole.
Honeycrisp, 22.10.2013
Novinka -  odrůda ze 60. let?
Haroma, 17.10.2013
Nemáte někdo zkušenost s touto relativně novou odrůdou slivoně? Haroma (Ortenauer x Stanley) x Hanita
Prosím o posouzení odrůdy jablíčka, 16.10.2013
Připomíná mi Angold. Melodie určitě ne.
Mc Intosh, 10.10.2013
Kdysi otec mého známého sehnal a pěstoval odrůdu velice podobnou M.I.. Získal ji z výzkumu šlechtění (nevím jestli Holovousy, Střížovice nebo jiná instituce) - byla označena pouze číslem. Chuťově jako M.I., ale plody větší.Ten pán už nežije a strom... celý příspěvek >
Lipnická švestka, 8.10.2013
Zde je video na youtube.
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika