Příspěvky uživatele - 224.39

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata pro sezónu 2015, 7.1.2015
Darinka mě překvapila vysokou pkodností (venku i ve skleníku) pěkných, vyrovnaných plodů. Pěstoval jsem ji vloni poprvé a nečekal jsem to. Nechal jsem keře volně se plazit po zemi bez jakýchkoliv zásahů.
Rubín a jeho barevné mutace, 6.1.2015
Ano, těch mutací je poměrně dost a dost i neznámých, které nejsou v povědomí veřejnosti. Na druhou stranu zde dochází i ke zpětnému zvrhávání k původní odrůdové formě.
Jak sušit vlašské ořechy?, 17.12.2014
Jelikož nemám možnosti pro doporučované ideální dosoušení ořechů, zkoušel jsem sušení při pokojové teplotě, dále pak způsobem, kdy byly ořechy přes den venku a večer v místnosti, potom také sušení v sušárně (zde byla bohužel min. teplota 50°C) a... celý příspěvek >
Pinova - neznáma choroba, 16.12.2014
Podle mě je to způsobeno špatnou technikou řezu a následným (ne)ošetřením. Jaká houba nebo bakterióza se tam chytne je až druhotné.
Topaz - výrastky, 10.12.2014
Já mám toto na Julii a nevypadá to na místo nějaké choroby či poranění. Prostě jako by si větev usmyslela pustit kořínky.
Typhlodromus pyri, 8.12.2014
Tak pak je to v pořádku.
Typhlodromus pyri, 8.12.2014
"Podle Metodik ochrany zahradních plodin Calypso T. pyri nehubí" Ano, ale v Přehledu přípravků toxicity (Biocont) mají u Calypsa otazník -?, tzn. "doposud neotestované – nepoužitelné".
Vysazení třešně, 3.12.2014
Jenom se zeptám - na základě čeho jste vybrali tyto dvě odrůdy? Nevím, na jaké jsou podnoži, ale jestli to jednou budou velké stromy, tak se vám sejde mnoho třešní dozrávajících prakticky ve stejnou dobu.
Rajčata - kdy budete končit rajčatovou sezónu a jak?, 1.12.2014
Ano, zažívací trakt dělá divy. Třeba na deponiích kalů z ČOV uvidíte monokulturu rajčat - jsou to tisíce rostlin a je to dobrý studijní materiál při dozrávání - různá barva, tvar, velikost, plodnost i odolnost k plísni.
Roubování, 27.11.2014
Jo, plátování, to by byla taky možnost.
Prasklá kůra, 26.11.2014
Praskliny jsou na odkopcích švestek a hlavně na východní straně kmene - jelikož pozemek je na prudším severním svahu, tak slunce z jihu v zimě je povětšinu času schované za vrcholem svahu a největší osvit je právě od východu.
Prasklá kůra, 26.11.2014 Obsahuje fotku
Nikdy jsem nebílil a praskliny se vyskytovaly. Před 3 lety jsem začal bílit a praskliny vznikají také.
Je tento materiál dobrý k mulčování, 25.11.2014
Hlavně si nejprve zjistěte, jestli vůbec vápnit potřebujete.
Česnek v zemi?, 7.11.2014
Sázím od poloviny prosince (když počasí dovolí).
Tvarování třešně, 5.11.2014
J.R.: Vyslepení oček pod těmi 5-6, ze kterých zapěstujeme korunku, je možné. Stejně tak se dá vyslepit i pupen pod tím pupenem vrcholovým, ze kterého proroste terminál. U třešní se docela často vyskytují dva terminálně konkurenční výhony.
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika