Příspěvky uživatele - 224.39

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nejaromatictejsi odruda, 3.7.2015
Ale jo, taky mám např. Leskoru, na kterou se budu těšit, až zaplodí a plně se jí s radostí nafutruju, ale ten plus mnus půlměsíc do "vépéček" se dá snáze vydržet. Něco jiného by bylo, kdyby byl dostatečný prostor pro výsadbu. U jablek je ten časový... celý příspěvek >
Sylred, 2.7.2015
Mně ten tvar plodů silně připomíná moje snad Bergerony.
Nejaromatictejsi odruda, 2.7.2015
Je to tak, většina odrůd meruněk nemá tak širokou paletu chutí, narozdíl třeba od jablek, a ani rannost nevyváží (alespoň u mě) tu chuťovou mezeru mezi nimi a VP. Kdo je meruňkový panic, ať raději neochutnává dobře vyzrálou VP, protože s velkou... celý příspěvek >
Meruňce něco schází?, 2.7.2015
Z těchto fotek se toho moc nepozná.Viděl bych to možná na nějakou fyziologickou poruchu z důvodu např. nedostatku některého mikroelementu.
Čerešne a vtáky teraz, 2.7.2015
Minulý víkend jsem sklízel část úrody Kordie a zatím bylo jen pár plodů ozobaných. Jsem zvědavý, co za ten týden zbyde.
Mospilan 20 SP - překročení doporučeného dávkování, 1.7.2015
Myslím, že pro děcko bude takovéto rajče daleko menší zlo, než když mu dáte třeba Májku nebo lentilky.
Usychající brambory - počasí, 1.7.2015
Konvalinka - můžete mi říci, kde jsem si stěžoval? Víte, je rozdíl, když vám drobně prší a naprší třeba 30 mm, které se pěkně vsáknou do půdy, než když přijdou dva, tři přívalové děště, při nichž sice naprší 90 mm, ale voda se prakticky do půdy... celý příspěvek >
Usychající brambory - počasí, 30.6.2015
Žatec doposud 186 mm, z toho 85 mm za červen - naprostá většina těch červnových srážek spadla během několika málo dní, moc se ale toho do půdy nedostalo. Před tím několikatýdenní sucho. Nyní opět sucho.
Rubista, 23.6.2015
Záměny nejsou jen záležitosí zásilkových obchodů, ale i klasických zahradnictví, super-hyper i školek. Raději objednávám rouby tam, kde mají své uznané matečnice a stromky si "udělám". Je tu menší riziko záměny.
Julie nebo Hana, 22.6.2015 Obsahuje fotku
Myslím, že nebudete zklamán. Julie má sice takový svůj svébytný "kvadratický" růst, ale plodí pravidelně, dostatečně a bez nutnosti chemické ochrany. Je to pěkné a chutné jablko.
Pokrutene listy papriky, je to choroba?, 18.6.2015
Pokud tam nejsou mšice (vošky), tak by to mohlo být poškození roztočem Polyphagotarsonemus latus. Pak vyzkoušet třeba Vertimec.
Řez hrušně Nashi, 15.6.2015
Problém byl už asi na začátku po výsadbě, kdy pravděpodobně nebyl proveden základní výchovný řez.
Napadení révy - hálčivec?, 8.6.2015
Je to hálčivec.
Plodomorka hrušková (Contarinia pyrivora), 2.6.2015
Taky se mi objevila na Elektře.
Choroba viniča, 2.6.2015
Discus, Talent, Zato...
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika